Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Fantastisk fremmøde til fodboldgenåbning i serieklub: - Vi har savnet hinanden fuldstændigt vildt

Spillernes fysiske tilstand blev sat på prøve. Foto: Anders Pørtner
I sidste uge genstartede træningen for Kvik-Aalestrups seniorspillere. Der var stor glæde ved at se hinanden - men også et arbejde der skal gøres, hvis spillerne skal tilbage i fysisk form.

Fodbold: - Hva´ satan Ulrik, hvor har du fundet den her øvelse? På Facebook eller hjemme i soveværelset?

Både omklædningsrums-humoren og den kropslige rust skulle bankes af, da omkring 50 seniorspillere fra Kvik/Aalestrup i sidste uge trodsede kulden og deltog i første fodboldtræning, siden forsamlingsforbuddet blev skærpet i 2020.

Og selv om sulten efter pommes frites og andet godt kunne frygtes at have overtaget sulten efter fodbold i januar og februar, så tog det ikke længe, før serie 1-spillerne faldt tilbage i trænings-rutinerne.

- Kom nu , kom nu, kom nuuuuu! Det skal gå hurtigere!

Serie 1-træner Ulrik Sørensen prøvede at vedligeholde intensiteten i aftenkulden, mens spillerne susede rundt under projektørlysene.

- Nu smutter jeg lige ud og fortæller om den oprykning. I fortsætter bare, sagde en munter Ulrik Sørensen, inden han tøffede ud til sidelinjen.

Mens han iagttog træningen med et halvt øje, fortalte han om den glæde, som det har givet, at Kvik-Aalestrup kan træne med et fuldt hold igen.

Serie 1-træner Ulrik Sørensen. Foto: Anders Pørtner

- Vi har jo savnet hinanden fuldstændigt vildt. Vi har ikke kunnet en skid. Grupper af fem - det gider seniorspillere ikke rigtigt. Ungdomsspillere kan træne teknik og vendinger, men det gider de her ikke. Nu kan vi træne rigtigt med interval og kampe mod hinanden. Vi håber, tallene holder sig nede, så vi kan spille 11-mands efter påske, sagde Ulrik Sørensen.

Annonce

- Der er nok nogle corona-kilo, som skal brændes af

De 50 spillere var delt op i tre forskellige grupper, som trænede forskudt af hinanden. Først trænede serie 1 holdet, og senere mødtes anden- og tredjeholdet. I sidste uge blev de bedt om at betale kontingent, hvis de havde lyst til at spille med til opstart.

Det tilbud sprang de 50 gutter hurtigt på - de havde savnet fodbolden i Kvik-Aalestrup.

Næstformand og spiller Lars Bisgaard (t.v.) med andetholdets nye træner Per Høgh. Foto: Anders Pørtner

- Det er så fedt, det her! Folk er så klar til at komme i gang. Der er nok lige nogle 'corona-kilo', der skal brændes af, inden det for alvor ligner noget, men nu skal vi bare have fat i en bold, sagde Lars Bisgaard, som er næstformand i klubben og selv spiller med for Kvik-Aalestrup.


Det er så fedt det her! Folk er så klar til at komme i gang. Der er nok lige nogle 'corona-kilo' der skal brændes af, inden det for alvor ligner noget, men nu skal vi bare have fat i en bold.

Lars Bisgaard, næstformand og spiller i Kvik-Aalestrup.


Han stod og fik sig en sludder med klubbens nye andetholdstræner Per Høgh, inden han skulle stå for sin første træning.

- Formen er nok lidt sløv, så jeg må få dem til at svede lidt. Jeg har glædet mig enormt meget til at starte. Egentlig havde jeg kun turdet håbe på, at vi kunne træne 10 og 10, så at vi må være 25 er en positiv overraskelse. Så kan vi lave interne kampe, og vi skal deltage i en træningsturnering for nimandshold, siger Per Høgh.

Annonce

Håber på snarlig turneringsstart

Men når den umiddelbare begejstring for returen til fodboldbanerne har lagt sig, så er det også tid for spillerne til at komme i form.

Den stod på bip-test lørdag, og det har til formål at vise, hvilke spillere der har pjækket lidt for meget fra løbe-programmerne, siden træningen sluttede for serie 1-holdet.

Serie 1-holdet fandt hurtigt ind i de velkendte opvarmningsrutiner. Foto: Anders Pørtner

Han forbereder sig på, at turneringen potentielt kan begyndelsen af april.

- Jeg håber, at spillerne har holdt sig i gang. Men ellers kan vi også nå langt på nogle uger. Vi får at se, hvem der ikke har lavet en skid, og så kan vi sende dem på lidt mere løb. Det skal nok komme hurtigt, sagde Ulrik Sørensen.

De nuværende restriktioner er sat til den 5. april. Og Ulrik Sørensen krydser fingre for, at turneringen derefter kan påbegyndes.

- Der er ingen garanti for det, men det er ingen hemmelighed, at vi træner for at spille turneringsfodbold, sagde han.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce