Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Farsø skriver karatehistorie

Kom og hep på de lokale karatekæmpere i Dronning Ingrid Hallerne. Privatfoto
Annonce

Farsø: Børn, unge og voksne karatekæmpere fra hele landet indtager lørdag 29. september Dronning Ingrid Hallerne i håbet om at tage titlen som danmarksmester med hjem. Det er første gang i danmarkshistorien, at der bliver holdt danmarksmesterskaber i modereret knock down karate.

I samarbejde med Dansk Kontakt Karate Organisation og Vesthimmerlands Kommune lykkedes det Himmerland Martial Arts Academy at få aftalen på plads, så det årlige DM også fremover kommer til at finde sted i Farsø.

Den Jyske Sparekasse i Farsø og enkelte andre virksomheder har også været med til at bakke op om projektet, der ifølge en pressemeddelelse har stor betydning for Himmerland Martial Arts Academy og lokalområdet.

Der er gratis adgang, så flest muligt kan få chancen for at komme og heppe med. Himmerland Martial Arts Academy har selv fem lokale kæmpere med i dette års DM. I den kommende tid arbejder Himmerland Martial Arts Academy også på at få kickbokseturneringer til området i samarbejde med blandt andet Dansk Kickboxing Forbund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce