Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Fest i landsbyen: Friskole nu også med vuggestue

Der var både snoreklipning og festligt samvær, da Hvilsom Friskole forleden fejrede, at skolens børnehus nu også har fået en vuggestue. Privatfoto
Hvilsom Friskole, der siden 2013 har haft en børnehave tilknyttet, har nu også fået en vuggestuegruppe, og det blev fejret forleden.

Hvilsom: Den første onsdag i september tog Hvilsom Friskoles børnehus hul på endnu et nyt kapitel, idet man indviede en vuggestue med plads til otte børn.

"Vi er enormt stolte over denne mulighed og taknemmelige for at være blevet taget godt imod af forældre, børnehavebørn og bedsteforældre", siger vuggestuens primære medarbejder, Gitte Thomsen, i en pressemeddelelse.

Ja, vi knuselsker dem allerede

Anja Thomadsen, leder af Hvilsom Friskole om vuggestuebørnene

Skoleleder Anja Thomadsen tilføjer, at de yngste hurtigt har givet positive glimt i hverdagens trummerum hos børn og personale. Disse vuggestuebørn kan opleves som "små" i forhold til de øvrige børn, men deres livlige og begejstrede stemmer kan samle børnene og skabe en fælles bølgelængde, så de kan mødes på tværs af alder.

Annonce

"Ja, vi knuselsker dem allerede," udtaler skolelederen.

Navneændring

Åbningen af vuggestuen blev fejret med åbent hus for forældre, skoleelever, samarbejdspartnere og andre interesserede fra området.

Hvilsom Friskoles vuggestue har plads til otte børn - indtil videre er der seks. Privatfoto

Vuggestuen åbnede med seks indmeldte børn, men tager i løbet af efteråret alle otte pladser i brug, som normeringen og Mariagerfjord kommune har godkendt. Det er dog muligt at blive skrevet på en venteliste eller reservere/skrive sig op til en plads et stykke ude i fremtiden.

Hvilsom Friskole og Fribørnehave er på baggrund af udvidelsen ved at skifte navn til Hvilsom Friskole og Børnehus. Til daglig kaldes vuggestuen og børnehaven Sirius.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce