Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Festdeltagere skal hjælpe nyt friplejehjem

Sådan kommer det nye Løgstrup Friplejehjem til at se ud ifølge en visualisering. Illustration: Den selvejende institution Løgstrup Friplejehjem.

Den 15. marts kaldes der til fest til fordel for det kommende Løgstrup Friplejehjem med spisning, musik og underholdning ved Jette Torp. Overskuddet går til etableringen af friplejehjemmet.

Annonce

Løgstrup: Det er en forudsætning for realiseringen af planerne om at få et nyt friplejehjem i Løgstrup, at borgerne i lokalområdet også hjælper til.

Det får man nu chancen ved et deltage i en stor halfest med buffet, musik af Henning Pedersen og underholdning ved Jette Torp og Jan Kaspersen i Løgstrup-Hallen fredag den 15. marts. Overskuddet fra festen går nemlig til etableringen af friplejehjemmet, som forventes at stå færdigt i 2020.

I en pressemeddelelse om den kommende fest, fastslår Gudrun Bjerregaard, der er næstformand for bestyrelsen for den selvejende institution Løgstrup Friplejehjem, at alt går planmæssigt i forbindelse med etableringen. Der er søgt om økonomiske midler via puljer og fonde, og nogle har givet tilsagn om et beløb. Men også at det er en forudsætning, at borgere i lokalområdet bidrager - hvilket der altså er mulighed ved at deltage i festen. "Vi er meget glade for at kunne præsentere en så kendt kunstner som Jette Torp i Løgstrup sammen med Jan Kaspersen. Og musikeren Henning Pedersen, der spiller både før og efter Jette Torps optræden, er kendt i hele Løgstrup-området for at være en god og alsidig musiker. Så man kan se frem til en dejlig aften med lækker mad og god musik, hvor der også bliver mulighed for en lille svingom," siger Gudrun Bjerregaard.

Jette Torp spiller til fest i Løgstrup. Pressefoto
Annonce

Torp og Kaspersen

Med to akustiske guitarer, fremragende stemmer og en håndfuld gode sange i bagagen tager Jette Torp og Jan Kaspersen publikum med på en både intens, nærværende og musikalsk rejse.

Repertoiret denne aften spænder fra egne sange, irske og skotske sange til Carpenters og Anne Linnet. Som Jette Torp selv siger "mange af sangene er valgt, fordi de støtter op om nogle af de historier jeg gerne vil fortælle, mens andre sange er med fordi jeg simpelthen ikke kan undvære dem!", hedder det i pressemeddelelsen.

Jette Torp synger og spiller guitar og Jan Kaspersen synger og spiller guitar, sax og fløjte.

Henning Pedersen har mange år på bagen inden for musikbranchen, både som del af forskellige bands og som solomusiker. Henning kan levere det bedste musik fra 1960'erne og frem til i dag - på såvel keyboard, sang og saxofon. Henning opleves ofte sammen med andre kendte musikere - eksempelvis Kandis og Bjørn & O.K.

Festen begynder klokken 18.00. Entre inklusiv buffet og musik udgør 300 kroner, og det er en lille overpris, da formålet med halfesten er, at Løgstrup Friplejehjem kan få tildelt et stort overskud, skriver man i pressemeddelelsen.

Her fremgår det også at en række sponsorer bidrager til, at arrangementet kan give et overskud til Løgstrup Friplejehjem. Det er Slagter Storm, Dagli´Brugsen, Løgstrup Bageri, Zebnet APS, Vestergaard Konstruktion APS, og Løgstrup Auto.

Her kan man også opleve Henning Pedersen. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce