Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Findes Danmarks sødeste kassedame her på egnen?

Sidste år var Michaela Lorena Dragoianu nomineret som Danmarks sødeste kassedame. Kender du en skøn kassedame, der skal nomineres i år? Arkivfoto.
Hvis Danmarks sødeste kassedame (eller -mand) sidder i dit lokale supermarked, er det nu muligt at nominere ham eller hende til Danmarks sødeste kassedame 2020.
Annonce

Viborgegnen: Uge efter uge gør landets kassedamer m/k en stor forskel for mange mennesker. Ofte med et smil og personlig service gør han eller hun indkøbsturen lidt bedre og bidrager med godt humør.

Det arbejde vil ugebladet Hjemmet gerne værdsætte, og derfor har bladet nu for syvende gang sat jagten ind på Danmarks sødeste kassedame m/k.

- Med søde ord og opmuntrende kommentarer giver kassedamer i hele landet energi i en ellers grå hverdag, og de gør dermed en kæmpe forskel for rigtig mange mennesker. Vi har nu i seks år hyldet den sødeste kassedame i Danmark, og hvert år er vi rørte over de mange søde historier fra læsere om, hvorfor deres kassedame fortjener titlen som den sødeste kassedame, siger chefredaktør for Hjemmet, Marianne Gram.

Sidste år var der 377 indstillede kassedamer, og vinderen blev Flemming Rosleff fra Irma på Frederiksberg.

Men der har også tidligere været kandidater fra Viborg-egnen i feltet af søde kassemedarbejdere. Sidste år var Michaela Dragoianu fra Superbrugsen i Bjerringbro nomineret til den flotte pris, og året før vandt hun såmænd en lignende pris, som blev uddelt af Coops medlemsblad, Samvirke.

Nomineringer til 2020-versionen af konkurrencen kan sendes ind på mailadressen Danmarks.Soedeste.Kassedame@hjemmet.dk eller med et almindeligt brev til adressen Hjemmet, Postboks 252, 2100 København Ø. Mærk kuverten "Danmarks sødeste kassedame".

Nomineringen skal være ugebladet i hænde senest den 3. februar 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce