Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Flere hænder bag næste års byfest i Skals

Bagagerumsmarkedet blev afviklet i strålende solskin under byfesten i Skals. Foto: Morten Dueholm
Til næste års byfest i Skals kommer en ny byfestkomité til at assistere Thomas Pedersen og Anders Haubjerg, der udgør styregruppen for årets fest. Lørdag glædede de sig over god opbakning til dette års udgave.
Annonce

Skals: En ny byfestkomité vil være på plads, når der næste år skal arrangeres byfest i Skals. Det fortalte de to medlemmer af styregruppen for dette års byfest i byen, Thomas Pedersen og Anders Haubjerg, da Viborg Stifts Folkeblad var forbi byfesten lørdag over middag.

- Der er allerede seks-syv stykker, der har meldt sig til at være med i byfestkomitéen næste år, og det får jo den betydning, at der er nogen, der står for at være tovholdere på de enkelte aktiviteter som eksempelvis bagagerumsmarkedet, og at styregruppen så bare skal binde det hele sammen. Sådan en byfest bæres jo af frivillige, så det er godt, at der er mange frivillige med inde over, sagde Anders Haubjerg.

- Det er jo en fremtidssikring af festen, at der er mange inde over arbejdet, tilføjede Thomas Pedersen.

Fyldte sæder har - med en enkelt undtagelse - været overskriften for de forskellige aktiviteter under byfesten i den forløbne uge. Opbakningen har været god. Eneste minus i programpunktet blev sat ud for lørdagens damefrokost. Der var tilslutningen ikke stor nok, så den blev aflyst.

- Damefrokosten var ellers en stor succes sidste år. Hvorfor det ikke gik i år, er ikke til at vide - det må vi se på i komitéen før næste års fest, sagde Anders Haubjerg.

Anders Haubjerg udgør sammen med Thomas Pedersen styregruppen bag byfesten. Næste år får de hjælp af en festkomité. Foto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
ugeavisen.dk

- Der er ikke noget, jeg ikke tør

Annonce