Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Fodboldspillere gør sig klar til kamp

Dagens yngste, Magnus Christensen og dagens ældste, Flemming Lund, hejste dannebrog til tops inden træningsstart. Privatfoto
Annonce

Borup: Lørdag 9. februar var der træningsopstart for herreseniorspillerne i Borup Idrætsforening. Paw Brøns fra idrætsforeningens bestyrelse bød velkommen til de 25 herrespillere, der var mødt op til sæsonstarten og til trænere og holdledere. En særlig velkomst lød til klubbens nye herretræner Svend Aage Christensen og til de nye spillere, der indtil videre er tiltrådt truppen.

Traditionen tro skulle dannebrog til tops i flagstangen. Den del stod det Magnus "Mini" Christensen og "Grand Old Man" Flemming Lund for.

Derefter var der en let omgang træning under ledelse af træner Svend Aage Christensen. Han præsenterede sig selv og gav sit bud på den kommende forårssæson. Der trænes fremover tirsdag og torsdag aften fra kl. 19.

Flemming Lund oplyste, at han glæder sig til at stå i spidsen for andenholdet. Flemming håber, at kunne skabe en stabil trup på andenholdet. Han forventer også at spillerne er stabile og vælger fodbolden til, så der hele tiden er spillermateriale til at støtte op om førsteholdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
ugeavisen.dk

- Der er ikke noget, jeg ikke tør

Annonce