Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Frivillige hænder fjerner Bjerregravs gamle klubhus

De mange frivillige nåede en del arbejde i løbet af weekenden. Privatfoto.
Annonce

Bjerregrav: Arbejdet med at skabe fremtidens klubhus for sportsudøvere og borgere i Bjerregrav og omegn nåede i weekenden en lille milepæl, idet frivillige kræfter begyndte at pille det nuværende klubhus ned.

- Det har været en fantastisk og arbejdsom weekend, fortæller formanden for Hersom-Bjerregrav Idrætsforening, Henrik Flensborg Hansen.

Han beretter yderligere, at der lørdag var cirka 30 flittigt arbejdende mennesker og at der søndag var 14 mand i gang igen. Derudover var 12 damer hele lørdagen i Viborg for at tjene penge til det nye klubhus.

- Det er blevet til 290 frivillige arbejdstimer i løbet af weekenden og 42 læs med affald og genbrug er kørt væk, så det er en flot indsats af alle de frivillige, fortæller formanden.

Det eksisterende - og nu snart nedrevne klubhus - er opført i 1977 og blev i øvrigt også til ved hjælp af frivillige kræfter. Gennem flere år har klubhuset været plaget af fugtproblemer i kælderen, og så stilles der i dag også andre krav til plads og planløsning end dengang i 70'erne og deraf kommer ønsket om at opføre et nyt klubhus.

/dsk

Formand Henrik Flensborg Hansen glæder sig over den fine opbakning til weekendens nedrivning.
Privatfoto.
Privatfoto.
Især omklædning og badefaciliteter har ladet sportsudøverne en del tilbage at ønske, og det er nu pillet ned - flise for flise.
Privatfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce