Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Gallafest med engelsk vals og ballondans

Gallafesten startede ud med klassisk engelsk vals. Privatfoto
Annonce

Aars: En del frisører i Aars og omegn havde været på overarbejde, så der sad ikke en krølle forkert i pigernes frisurer, makeuppen var perfekt og gallakjolerne lange og glitrende, da det blev tid for den sidste fest inden studenternes afsluttende eksamener på Handelsgymnasiet og Teknisk Gymnasium Aars. Heller ikke drengene stod tilbage for nogen med perfekt hår og velsiddende habitter.

De fire klasser, med i alt 94 glade 3.g-elever, skulle ved gallafesten 18. maj danse engelsk vals. Senere blev der plads til en mere løsslupne ungdomsfest med ballondans sidst på aftenen, hvoraf den første dans nok krævede mere øvelse end den sidste.

Selvsikkerheden var i hvert fald i orden.

- Vi er de bedste nogensinde til at danse engelsk vals, lød det fra en af eleverne.

Det var mange af de tidligere elever, der var mødt op for at se, hvordan de nye studenter klarede sig, naturligvis ikke enige i.

Men det fleste var dog enige om, at gallafesten ikke blot var en fin og traditionsrig fest, men også en af de hyggeligste aftener på året, hvor i alt 375 glade festdeltagere bestående af elever, forældre, bedsteforældre, søskende, venner og lærere hyggede sig med hinanden ved både den indledende fællesspisning med taler og senere ved bordene i fællesrummet Oasen.

Flot så det ud, og mange familiemedlemmer var mødt op for at se eleverne danse. Privatfoto
I alt 94 elever var på dansegulvet. Privatfoto
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce