Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Gang i kulturen igen: Lindy gæster Hersom til foredrag

Lindy Aldahl fra tv-serien Rigtige Mænd besøger Hersom Forsamlingshus for at fortælle om sit liv og deltagelse i programmet. Foto: Scanpix Denmark/Timo Battlefeld
Annonce

Hersom/Bjerregrav:  Længe har det været stille på arrangementsfronten på grund af corona-restriktioner, men nu er der igen kultur-aktiviteter at se frem til på egnen.

Og der er formentlig tale om et ganske morsomt et af slagsen, idet det er Rigtige Mænd-deltageren Lindy Aldahl, der gæster Hersom Forsamlingshus den 18. september.

I mange år var Lindy Aldahl som så mange andre danskere: Han dyrkede for lidt motion og røg for mange smøger, og salat var i hans verden mad for kaniner. Med sin deltagelse i Rigtige Mænd-programmet ændrede det sig, men trods det sundere liv, skal der stadig være plads til hyggen, og det er netop det, han fortæller om i sit foredrag - med et stort glimt i øjet og på humoristisk vis.

Det er Hersom-Bjerregrav Borgerforening, der arrangerer, og formand Dennis Rysz Nielsen glæder sig til, at der igen kommer gang i arrangementerne:

- Det skal jo heller ikke gå helt i stå, så da der var mulighed for at lave et arrangement med begrænsede pladser, slog vi til, fortæller formanden og tilføjer, at arrangementet blandt andet er kommet i stand via den støttepulje, som foreninger har kunnet søge til kulturarrangementer i en corona-tid.

Der er i alt 100 billetter til foredraget, og interessen har allerede været pæn, så det er om at være hurtig, opfordrer Dennis Rysz Nielsen og tilføjer i øvrigt, at alle gældende corona-foreskrifter vil blive overholdt.

Aftenen begynder klokken 18 med spisning, og menuen står på stegt flæsk med persillesovs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce