Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Gedsted Skoles nye musikfløj indviet

Skolens to elevrådsformænd, Oscar Hesche og Mikkel Thomsen Rasmussen, fik æren af at klippe det røde bånd til den ”nye” musikfløj under overværelse af musiklærer Susanne Worm.
Elever klippede det røde bånd til nyrenoveret og udvidet musikfløj i ugen efter efterårsferien.
Annonce

Gedsted: Frisk tilbage fra efterårsferie kunne eleverne på Gedsted Skole også tage en udvidet og nyrenoveret musikfløj i brug. Skolens to elevrådsformænd, Oscar Hesche og Mikkel Thomsen Rasmussen, fik æren af at klippe det røde bånd, overværet af musiklærer Susanne Worm.

Det er ikke mindst vigtig for skolen i Gedsted, som jo er en musikprofilerer-skole, og nu er rammerne langt bedre end før.

Lokalerne fremstår nu velordnede og i glade, indbydende farver.
Annonce

Glade farver

Arbejdet har stået på siden sommerferien, med at fjerne brun nålefilt på gulvene, lægge et gangareal lagt til, så et lokale voksede en halv gang, fikse alt op med glade farver og ikke mindst ordne indretninger med elinstallationer og så alle instrumenter har sine faste pladser.

Imens har undervisningen foregået andre steder på skolen. Lærerne Lykke, Karsten og Gitte fra kulturskolen, glæder sig til, at de nu har flyttet trommerne fra hjemkundskab, violinerne fra klubben og undervisning i musik-karrusellen i salen tilbage i de rette omgivelser, også til stor glæde for eleverne.

De nye lokaler har fået navne: A for Amadeus og B for Beethoven - naturligvis.

Der er for øvrigt også sket en navneændring fra Musik 1 og Musik 2 og Depotet til A, B og C. A står for Amadeus (Mozart) og B for Beethoven, mens danske Carl (Nielsen) må ”nøjes” med at lægge bogstavet C til depotet, men mon ikke det går alligevel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce