Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

God stemning i slidt forsamlingshus

Der var en god og hyggelig stemning i Roum Forsamlingshus, da countrymusikeren Ole Lindskov for nylig var på besøg og gav koncert. Privatfoto: Roum Forsamlingshus
Annonce

Roum: Der var country, kaffe, kage og rigtig god stemning, da countrysangeren Ole Lindskov gæstede Roum Forsamlingshus sidste fredag.

"Det var en hyggelig og festlig aften. Han havde lys og bannere med, så der var den helt rigtige stemning i det hyggelige forsamlingshus. Nogle af gæsterne havde, ligesom Ole, cowboyhatte på og mange kom langvejs fra. I disse corona-tider kan man faktisk tale om et næsten fuldt hus, der grinede af de små historier, nød musikken og klappede på de helt rigtige steder," beretter arrangørerne i en pressemeddelelse.

Selve arrangementet blev støttet af Viborg Kommunes pulje, Liv i Forsamlingshusene.

Annonce

Hul i dansegulvet

Roum Forsamlingshus har i år i øvrigt haft 60 års jubilæum, og alderen kan mærkes på huset. Der er meget, der trænger til at blive skiftet. Sidste år blev køkkenet renoveret og der blev udskiftet vinduer og døre i huset. I år skal gulvet nødvendigvis skiftes.

Til dilettantfesten, der blev afholdt først i marts, gik der hul i dansegulvet. Godt nok er det blevet grundigt repareret, men der er ikke noget at gøre - nu skal det skiftes. Og det samles der penge ind til.

Roum - Land og By opfordrer derfor folk der har tilknytning til Roum, om at støtte gulv-projektet, så der ikke skal lånes penge. Planen er at der er nyt gulv til familiejulegilderne, der plejer at blive afholdt i juledagene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce