Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Golfrestaurant satser på økologi

Fra venstre er det køkkenchef Simon Smedegaard, F&B Manager Magnus Toft Pedersen og direktør Mark Bering. Foto: Himmerland Golf & Spa
Økologi står højt på dagsordenen hos Himmerland Golf & Spa Resort, der nu får tildelt Det Økologiske Spisemærke i bronze som det første spisested i Vesthimmerland.
Annonce

Himmerland: Flere og flere spisesteder sætter fokus på bæredygtighed og økologi i disse år, og det gælder ikke mindst Himmerland Golf & Spa Resort i Gatten, som nu får tildelt Det Økologiske Spisemærke i bronze som det første spisested i Vesthimmerland. Spisemærket indikerer, at mellem 30 og 60 procent af resortets indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. - Det økologiske spisemærke er en meget vigtig del af den grønne omstilling, som vi er i gang med hos Himmerland Golf & Spa Resort. Spisemærket giver stor værdi for vores gæster og en sikkerhed i, at de får serveret mad, som er lavet på gode råvarer af høj kvalitet. Det er vores ambition, vi skal være endnu grønnere og endnu mere bæredygtige de kommende år, forklarer adm. direktør Mark Bering fra Himmerland Golf & Spa Resort.

Annonce

Den grønne vej

Den officielle overrækkelse af spisemærket sker ved et arrangement den 15. januar med deltagelse fra en række inviterede gæster og ernæringsekspert Christian Bitz, som har spillet en stor rolle i implementeringen af mere økologi og mindre kød på resortet. - Alt i tiden peger på, at vi skal den grønne vej og spise mindre kød. Vi vil gerne vise, at man sagtens kan lave mad på en grønnere måde uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Vi gør det af kærlighed til naturen og til de mennesker, der skal spise vores mad, siger Magnus Toft Pedersen, der er F&B Manager hos Himmerland Golf & Spa Resort. Det Økologiske Spisemærke er en statskontrolleret mærkningsordning for spisesteder, som viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer, der er økologiske.

Spisemærket findes i tre udgaver: guld med 90-100 procent økologi, sølv med 60-90 procent økologi og bronze med 30-60 procent økologi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
ugeavisen.dk

- Der er ikke noget, jeg ikke tør

Annonce