Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Grønt flag over Hejlskovgård

Borgmesteren fik - med lidt hjælp fra børnene - hejst det grønne flag over Hejlskovgård. Foto: Niels-Chr. Jönsson.

Hæder. Naturbørnehaven har nu fået officielt bevis på, at man passer godt på - og har fokus på - naturen.

grønt bevis: Flaget blev bragt og hejst af selveste borgmester Søren Pape Poulsen, da Naturbørnehaven Hejlskovgård mellem Møldrup og Roum fik Friluftsrådets synlige bevis på, at man er en daginstitution, der lever op til kravene om at have fokus på naturen.
»Og, det er vi da stolte af. Egentlig har vi jo bare nu dokumenteret, at vi faktisk lever op til vores egne målsætninger, men derfor er det da alligevel fedt at få flaget,« lød det fra afdelingsleder Anja Øster, da hun sammen med de utålmodige børn ventede på borgmesteren.
Utålmodigheden var der nu ikke nogen grund til, for borgmesteren kom nøjagtig til aftalt tid, og da han så, hvor mange af tilhørerne der var børn, kortede han også - meget pædagogisk - med det samme sin tale væsentligt af.
»Her er det vist ikke ord, der er det vigtigste, men jeg vil nu gerne lige sige, at jeg synes det er rigtig godt, at i passer så godt på naturen, så den også er her, når I en gang bliver voksne og selv får børn,« lød det fra borgmesteren, inden han spurgte, om man da ikke skulle se og få hejst det flag, han havde med.
Det var der bred enighed om, var en god ide, og med hjælp fra adskillige af børnene blev flaget hejst, og så stod den ellers på brændenældesuppe og hjemmebagte boller.
En ren festdag på Hejlskovgård.
Annonce

Adresse

,
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce