Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Håbede til det sidste: Nu må byfesten i Låstrup aflyses

Sidste sommers tema gik på det maritime til byfesten i Låstrup, og i år skulle temaet have været "colour". Det må dog vente til 2021, idet årets udgave er aflyst. Arkivfoto.
I Låstrup håbede de til det sidste på, at corona-restriktionerne ville bløde så meget op, at det var muligt at holde byfest. Nu bliver festen aflyst.
Annonce

Låstrup: Stort set alle byfester i området er enten blevet aflyst eller udskudt på grund af corona-virus, og nu har også folkene bag byfesten i Låstrup truffet beslutning.

"Mange udvalg under byfestudvalget har i vinter og i foråret brugt tid på at planlægge og gøre klar til dette års byfest. Derfor har byfestudvalget og bestyrelsen for Borup Idrætsforening også trukket beslutningen om aflysning til det yderste. Alle byfester og andre større arrangementer omkring os blev hurtigt aflyst, da covid-19 virus havde sit indtog i Danmark midt i marts måned. I Låstrup håbede man til det sidste på, at restriktionerne blev så lempelige, at byfesten kunne afholdes under den ene eller anden form, hedder det sig i et indlæg fra byfestudvalget og Borup IF på Borup IF's hjemmeside.

Annonce

Udskydes til næste år

Her beretter man yderligere, at den endelige beslutning blev truffet efter statsministerens pressemøde fredag i sidste uge. Byfesten var planlagt til at finde sted i uge 27, og ville maksimalt kunne blive med 50 gæster i henhold til retningslinjerne.

"...det er længe siden, at der i Låstrup er afholdt et arrangement med under 50 gæster i byfestregi," skriver folkene bag.

Temaet for årets byfest var "colour", og da der allerede er investeret tid, kræfter og penge i netop det tema, bliver det gemt til næste år. Byfestfolkene forventer, at næste fest kan afholdes i uge 27 i 2021.

"Vi håber, at der er forståelse for denne svære beslutning. Vi synes, at det vil være uansvarligt at afholde en byfest under de nuværende omstændigheder, hvor vi ikke ved, hvor stor risiko der vil være for smittespredning og sygdom," lyder det i indlægget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce