Annonce
Rundt om Viborg

Husejer for 250.000 kroner: Byråd siger ja til at sælge

Huset på Nygade har blandt andet været brugt som kontor for jordemødrene. Foto: Danbolig
Viborg Byråd har godkendt, at kommunen sælger et hus i Møldrup for 250.000 kroner.
Annonce

Møldrup: Køberen af en ejendom i Møldrup kan glæde sig over at blive husejer for relativt få penge. Viborg Byråd godkendte på sit seneste møde, at kommunen sælger en kommunal ejendom på Nygade 4 i Møldrup for 250.000 kroner.

Huset har været udbudt til salg, efter at kommunen først havde fået en ejendomsmægler til at vurdere den forventede salgsværdi til 350.000 kroner. Da kommunen udbød huset til salg, kom der fire bud. De varierede fra 70.000 kroner til 250.000 kroner, og byrådet har godkendt, at huset sælges til den højestbydende.

Huset på Nygade har været brugt til lokaler for jordemødre og lokaler for håndværkere i forbindelse med ombygninger på plejecenter Toftegården, men kommunen har ikke længere noget at bruge det til. Ejendommen er på samme matrikel som Toftegården og skal derfor udstykkes i forbindelse med salget. Omkostningerne til udstykning, mæglersalær, annoncering, energimærke og lignende er på 65.000 kroner, så der bliver i sidste ende kun tale om en indtægt til kommunen på 185.000 kroner.

For pengene får køberen et lille byhus, der umiddelbart ser ganske nydeligt ud. Der er 83 kvadratmeter bolig, kælder på 70 kvadratmeter og en grund på 400 kvadratmeter med en pæn kuperet have. Huset er bygget i 1927, og det er i den offentlige ejendomsvurdering vurderet til 350.000 kroner.

Det billige hus ligger centralt i Møldrup by. Kort: Google Maps
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce