Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Julemission for dagplejebørn: Find og fæld et juletræ

De ældste børn fra Privat Pasning Ulbjerg var for leden på en julemission for at finde og fælde deres egne juletræer. 
Annonce

Ulbjerg: Fredag morgen i sidste uge var de tre ældste børn fra den private pasningsordning Privat Pasning Fjordglimt i Ulbjerg på udflugt for at fælde juletræer.

Mens det endnu var mørkt udenfor tog de bussen for at komme på deres årlige besøg hos Bakkegårdens Juletræer og Pyntegrønt på Løgstørvej mellem Skals og Viborg.

"Vi gik hen og fandt et område med mange juletræer i forskellige højder – og nogle cirka på højde med børnene selv. Her fik børnene lov til at gå rundt mellem træerne, hvilket børnene syntes var rigtig sjovt, men også ret så udfordrende på grund af det noget ujævne underlag. Mellem de mange små juletræer fandt børnene sammen med Jens Peter (indehaveren af Bakkegårdens Juletræer og Pyntegrønt, red.) hver især et juletræ, som børnene kunne få med sig hjem.

Børnene fik hver især lov til at holde fast i toppen af træet, mens Jens Peter savede stammen over. De slæbte selv deres træ fra marken og helt op på gårdspladsen, hvor de hver især fik sat et navneskilt på og så blev træerne ellers samlet i et net, så de var nemme at transportere hjem med bussen," fortæller Christina Ambrosius fra Privat Pasning Ulbjerg til Ugeavisen.

Inden turen igen gik hjem blev det til et besøg på naturlegepladsen, og det var således nogle ganske trætte børn, der vendte tilbage til Ulbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce