Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Købmand klar med håndsrækning i corona-tider

Marion Holmgren, Peter Sloth, Pia og Ib Lund, Peter Busk, Mikkel Antonisen, Heine Sørensen, Poul Johannessen og Tage Andersen.
Annonce

Skals: Seks forskellige foreninger i Skals-området har fået en kærkommen sponsorgave fra den lokale Spar-købmand.

- I Spar Skals støtter vi de lokale, så da vi via Købmandsforeningen KFI fik mulighed for at ansøge om uddeling til "Lokale sponsorater" greb vi den mulighed og søgte om penge til Skals Borgerforening – og blev med stor glæde dem bevilliget. Mange foreninger og sportsklubber landet over er blevet hårdt ramt på økonomien, som følge af nedlukning af samfundet i forbindelse med corona-krisen. Nogle har mistet kontingenter eller sponsorer. Vi vil derfor gerne være med til at gøre en forskel her i Skals og omegn i takt med at foreningslivet igen åbner op og leve op til Spar-kædens egen vision "Vi er stærke sammen", fortæller købmand Ib Lund.

Annonce

Tog del med glæde

Sponsoratet på 40.000 kroner har købmanden i samarbejde med Skals Borgerforening fordelt til forskellige foreninger, så det dækker bredest muligt. I den lokale borgerforening var det en opgave, man med glæde tog del i:

- Ib har flere gange hjulpet os med blomster og andet til forskønnelse i byen, og er der brug for købmandsvarer til et arrangement, er han klar. Så vi ville med glæde være med til at løse den opgave, der jo kan glæde hele lokalsamfundet ved at styrke trængte aktiviteter, siger bestyrelsesmedlem og sponsoransvarlig i Skals Borgerforening, Jens Jørgen Sørensen.

Annonce

Stolte og glade

Gaven vækker naturligvis glæde hos sponsoratmodtagerne. Marion Holmgren fra Skals FF siger på vegne af modtagerne:
- Vi er både stolte og glade for, at vores lokale købmand i den grad altid hjælper såvel i gode som i svære tider. Vi skal være glade for et erhvervsliv, der på den måde bakker op om de ting vi gør for børn, unge og dem der er blevet lidt ældre. Det er virkelig et skulderklap til os og bestemt en af grundene til at vi er frivillige, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce