Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Kendt erhvervs- og rigmand lægger navn til stadion i Løgstrup: - Fedt han ikke har glemt sine rødder

Løgstrup Stadion hedder nu Seier Park. Den officielle indvielse finder sted i slutningen af september. Privatfoto
Lars Seier Christensen har i forvejen sponsoreret kamptøj til serieklubben Ravnsbjerg/Løgstrup. Nu bidrager han yderligere til klubben fra hjemstavnen, og stadion i Løgstrup er derfor kommet til at hedde Seier Park.
Annonce

Fodbold: Rigmanden Lars Seier Christensen er meget involveret i sport.

I porteføljen kan nævnes fodboldklubben FCK, ishockeyklubben i Rungsted og tennishåbet Clara Tauson - og så serieklubben Ravnsbjerg/Løgstrup.

Allerede sidste år viste Lars Seier Christensen sit hjerte for sit gamle lokalområde, da han blev trøjesponsor for klubbens bedste herreseniorhold, men her stopper det ikke.

Nu er Løgstrup Stadion blevet omdømt til Seier Park, da rigmanden har købt retten til stadionnavnet.

- Efter at han havde sponsoreret tøj til klubben og fået den omtale, som det gav, så kom jeg i tanke om, at det jo kunne være, at han ville lidt mere. Og så foreslog jeg, at han kunne få stadionnavnet, hvis han gav et bidrag. Og den ide var han så helt med på, forklarer Rasmus Dudeck fra Ravnsbjerg/Løgstrup.

Lars Seier Christensen havde ikke de store ønsker til, hvad stadion skulle hedde, så det blev lagt ud som en afstemning på Facebook - og det endte altså med Seier Park.

Lars Seier Christensen har ikke glemt sine rødder i Løgstrup. Og nu hedder stadion i Løgstrup Seier Park. Arkivfoto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

- Hans engagement i klubben er helt klart til stede, og det er fedt, at han ikke glemmer, hvor hans rødder kommer fra, siger Rasmus Dudeck.

- Det er ret sejt, at vi har en så kendt mand til at lægge navn til vores stadion. Det giver noget omtale til både klubben og ham selv - og det er godt, at han som en kendt person også gerne vil støtte det lokalområde, som han kommer fra. Og samtidig kommer vi jo lidt på Danmarkskortet som en lille by, siger Rasmus Dudeck.

Han vil ikke ud med det konkrete beløb, men der er ikke tale om en særlig stor investering for Lars Seier Christensen.

- Beløbets størrelse er ikke det vigtigste for mig. Det er det, at han støtter klubben, siger Rasmus Dudeck.

Annonce

Rigmanden deltager i indvielse

Aftalen har været i stand i relativt lang tid, men som så meget andet, så har coronaen været en drillepind.

Det var nemlig planen, at der skulle have været en officiel indvielse allerede i foråret, men den er blevet udskudt til den 27. september, hvor Lars Seier Christensen selv kommer for at deltage i indvielsen.

- Det er stort, at han også vil bruge tid på at komme og deltage. Og vi har fundet en dato sammen med ham, så det passede ind i hans planer, siger Rasmus Dudeck.


Hans engagement i klubben er helt klart til stede - og det er fedt, at han ikke glemmer, hvor hans rødder kommer fra

Rasmus Dudeck


Hvad der konkret kommer til at ske på dagen, ved han endnu ikke, men en lille arbejdsgruppe er i fuld gang med at strikke et program sammen.

- Og så må vi se, hvad der kommer ud af det. Men det skal markeres, og det skal nok blive en festdag. Vi har tanker i støbeskeen, men de skal lige udføres først, så vi er stadig i planlægningsfasen, siger Rasmus Dudeck.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce