Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Klejtrup Boldklub sikrer sig oprykning, trænere og hovedsponsor

Klejtrup Boldklubs førstehold har sikret sig oprykning til serie 3. Samtidig har klubben forlænget med trænerduoen. Privatfoto.
Annonce

Klejtrup: Klejtrup Boldklubs førstehold er netop rykket op i serie 3. Det er sket efter at have gennemgået efterårssæsonen med kun et nederlag. Holdet består af ganske mange unge spillere krydret med nogle enkelte rutinerede.

Samtidig har klubben forlænget samarbejdet med deres nuværende trænere, Anders Marinus Jørgensen og Nicolak Skaarup, så kontrakten løber til udgangen af 2020.

- Vi har været rigtige glade for den måde de to unge trænere griber jobbet an på. De har været dygtige til at få mange til træning og spillerne er godt trætte når de kommer i omklædningsrummet igen, siger boldklubbens formand, Kenneth Ravn Sørensen.

Derudover har klubben også forlænget med hovedsponsoren Jutlander Bank i Hobro for de næste tre år. - Begge panter er glade for samarbejdet og især omkring vores 50 års jubilæum var de til stor hjælp både økonomisk og erfaringsmæssigt. Lene Quorning som har været klubbens kontaktperson gennem rigtig mange år, har valgt at gå på pension inden for den nærmeste fremtid og så giver hun stafetten videre til Hanne Lange, fortæller Kenneth Ravn Sørensen.
Boldklubbens formand Kenneth Ravn Sørensen har underskrevet kontrakt med hovedsponsor Jutlander Bank for de næste tre år. Privatfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
ugeavisen.dk

- Der er ikke noget, jeg ikke tør

Annonce