Annonce
Rundt om Viborg

Klubhus-planer fik stort skub fremad

Det er det nuværende klubhus fra 70'erne, der ønskes udskiftet i Bjerregrav. Arkivfoto.
Annonce

Bjerregrav: Bestræbelserne på at bygge et nyt klubhus i Bjerregrav er nu lidt nærmere målet. Det kom de på aller behageligste vis i kraft af en gensynsfest som Hersom-Bjerregrav Idrætsforening stod bag for leden.

Her var alle gamle som nye spillere, trænere, bestyrelsesmedlemmer og andre med tilknytning til klubben blevet inviteret. Dagen bød blandt andet på live-fodbold på stadion, udvekslling af gamle historier - blandt andet den om dengang frivillige kræfter byggede det nuværende - og med tiden ganske nedslidte - klubhus.

Aftenen bød på fest i skolehallen for de 148 gæster, der talte lige fra de yngste seniorspillere over veteraner til forhenværende spillere. Også en række forhenværende bestyrelsesmedlemmer kiggede forbi.

"Stemningen var høj og blev kun bedre af, at både nogle private, et seniorhold og en lokal forening meget gavmildt gav flotte summer til det nye klubhus, fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Formålet med arrangementet var netop at samle penge ind til de nye klubhus, men da der er tale om et stort projekt satses der også på andre indsamlingsmetoder - blandt andet samles der gammelt jern, der doneres fra private såvel som firmaer via DGI's gaveindsamilng og ikke mindst med frivillig arbejdskraft, når byggeriet går i gang.

Festen gav i øvrigt et overskud på 70.000 kroner, og idrætsforeningen melder, at drømmen om et nyt klubhus er tæt på at blive opfyldt.

/dos

Det lykkedes at samle 70.000 kroner ind fra festen i idrætsforeningen. Privatfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
ugeavisen.dk

- Der er ikke noget, jeg ikke tør

Annonce