Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Koncertarrangør: Nu har jeg igen ro i maven

Kandis gæster Skals Idrætscenter den 2. oktober, og der er stadig billetter at få.
Arrangør af Kandis-koncerten i Skals til oktober, Claus Rasmussen, fik lidt ondt i maven, da corona-krisen lukkede landet ned. Billetsalget gik nemlig totalt i stå, men nu er der kommet gang i sagerne igen.
Annonce

Skals:  Tidligere på året var der egentlig rigtig godt gang i salget af billetter til koncerten med Kandis i Skals Idrætscenter den 2. oktober 2020.

- Så blev det den 11. marts, og så stoppede det fuldstændigt fra den ene dag til den anden. Der fik jeg altså lidt ondt i maven, fortæller centerleder Claus Rasmussen, der alene står som arrangør af koncerten og derfor også hæfter for et eventuelt underskud.

Annonce

Årlig koncert

Nu har han imidlertid fået ro i maven igen, idet den seneste åbning af samfundet oven på corona-restriktionerne, har gjort, at der igen så småt er kommet gang i salget.

- Så nu kører vi, og nu bliver det til noget, siger han, og understreger at han glæder sig:

- Folk snakker stadig om Tørfisk-koncerten året før, og om hvordan det skabte liv, og det er jo det, vi gerne vil: skabe liv. Nu har vi så bestemt os for at vi vil lave et arrangement om året i den størrelsesorden. Det skal være noget særligt, og noget som folk kan glæde sig til, siger han.

Annonce

Fest for Skals

Skals Idrætscenter har en forsigtig forhåbning om, at salget når de 600 billetter. Kandis er nemlig et navn med bred appel, og der er en ganske stor fanklub, der plejer at være ret trofaste koncertgængere. Samtidig vil man også gerne være med til at skabe en hyggelig fest for Skals-borgerne:

- Vi er med arrangementet slet ikke ude på at konkurrere med Tinghallen og andre steder, men egentlig blot ude på at skabe liv i Skals. I de mindre byer skal man gøre noget selv for at holde liv i det hele, så det gør vi.

Der er stadigvæk billetter at få på skalsmad.safeticket.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce