Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Kroketklub til årlig samling

Møldrup Kroketklub har netop afholdt generalforsamling, og her blev der blandt andet set tilbage på nogle af de forskellige turneringer, der er spillet i årets løb.
Annonce

Møldrup: Møldrup Kroketklub har netop holdt generalforsamling, hvor der blev set tilbage på året der gik.

Formand Ingo Bundgaard fortalte, at det havde været et godt kroketår med træningsdage, turneringer og stævner. Lige som sidste år kunne der spilles næsten hele vinteren.

Klubbens eget mixstævne havde 96 deltagere og forløb udmærket.

To Møldruppar vandt Midtjyllands-turneringen og kvalificerede sig dermed til Danmarksmesterskaberne, men nåede ikke til tops.

Viborg Kommunemesterskaber havde 42 deltagere fra syv klubber, hvor Møldrup sikrede sig mesterskabet i tre af de seks grupperinger.

Kasserer Jens Erik Overgaards årsregnskabet var sendt ud på forhånd og udviste et overskud på 2018 kroner.

Til bestyrelsen genvalgtes Hans Thomsen og Kern Christensen. Svend Møller nyvalgtes for et år. De to øvrige medlemmer er Niels H. Nielsen og Ingo Bundgaard. Arne Andersen og Lilian Myrthue blev suppleanter.

Under eventuelt drøftedes afholdelse af stævner. Mixstævnet i juli er aflyst, men man regner med at gennemføre Viborg Kommunemesterskaber i kroket for par i august, Danmarksmesterskaber for par i september og regionsmesterskaber i oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce