Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Landsbyforening taknemmelige for kultur-støtte

Ole Lindskov gæster Roum Forsamlingshus den 25. september. Arkivfoto.
Annonce

Roum: Kulturlivet rundt om i forsamlingshusene har stort set været sat i bero under corona-krisen, og det kan også mærkes rundt om i de mindre landsbyforeninger.

"Viljen til at stable sundhedsmæssigt forsvarlige arrangementer på benene er der, men frygten for at økonomien ikke kan hænge sammen grundet forsamlingsbegrænsninger resulterer ofte i aflysninger. Her er det fantastisk at opleve at Viborg Kommune bakker op om kulturlivet i de små landsbyer med støtte til arrangementer, der ellers ville blive aflyst," fortæller Janni Thuesen, der er bestyrelsesmedlem i Roum - Land og By, i en pressemeddelelse. I netop Roum har Viborg Kommune blandt andet givet en saltvandsindsprøjtning til årets alternative byfest, der blandt andet bød på klovnen Tonny Trifolikum, der leverede skøn underholdning for barnlige sjæle i alle aldre.

Annonce

Nyt liv

Endvidere åbner Roum Forsamlingshus, med støtte fra ordningen "Nyt liv i forsamlingshusene", fredag den 25. september 2020 klokken 19 dørene for musiker og storyteller Ole Lindskov fra Thisted, der leverer humor, historier, alvor og alle de velkendte countrysange, der ivrigt blev lyttet til op gennem 60'erne og 70'erne.

"Som forening vil vi gerne vise, at der fortsat er masser af liv i vores landsbysamfund. Samtidigt har musikerne brug for at vise, at musikken stadig lever trods corona og aflyste koncerter. Vi er om nogen lykkelige for, at Viborg Kommune hjælper os til at hjælpe hinanden," fortæller Janni Thuesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce