Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Lokale ildsjæle indstillet til Kulturprisen

Poul Spangaard, Aalestrup, er en af de nominerede til Kulturprisen i Vesthimmerlands Kommune. Arkivfoto.
Ildsjæle fra blandt andet Aalestrup og Gedsted er indstillet til Kulturprisen i Vesthimmerlands Kommune.
Annonce

Vesthimmerland: Kulturlivet i Vesthimmerland drives i høj grad af mennesker, der har noget på hjerte, og som vælger at investere deres tid og engagement i aktiviteter, der også kommer andre borgere til glæde. Ofte ydes indsatsen uden nogen forventning om hverken betaling eller særlig anerkendelse. Alligevel ønsker Vesthimmerlands Kommune med Kulturprisen at anerkende en person eller gruppe af personer, som har ydet en helt særlig indsats for kulturlivet i kommunen. Prismodtageren udpeges af Vesthimmerlands Kulturråd efter indstilling fra borgerne. Formand for Vesthimmerlands Kulturråd Gitte Thillemann udtaler i en pressemeddelelse:

"Der er i år indstillet seks stærke kandidater, som hver på sin måde har fortjent at blive hædret for den indsats, de gør for kulturlivet i Vesthimmerland. Kulturrådet har været på en vanskelig opgave, men har truffet et valg og glæder sig til at overrække prisen."

Annonce

De nominerede

De indstillede i år er Anne Verdelin – for sin store indsats på Vesthimmerlands Gymnasium som drivkraft for et af Danmarks største og bedste gymnasiekor. Hans Grishauge – for sin store indsats med at oprette Kulturhus Søttrup og sammensætte et spændende program af arrangementer. Peter Stenild – for sin store indsats for kunsten i Vesthimmerland. Poul Spanggaard – for sin store indsats for kunsten og kulturlivet i Vesthimmerland bl.a. via arbejdet med Galleri Aalestrup. Inge og Erik Kragelund - for deres store indsats for Vennepunktet i Gedsted og som frontfigurer for samarbejdet mellem skolen og de lokale foreninger. Hanny Abel og Jan Anker Petersen – for deres store indsats gennem 25 år i Galleri Alstrup med at bringe kunsten meget tættere på mange i det Vesthimmerlandske uden at gå på kompromis med kvaliteten eller aktualiteten. Uddelingen af Kulturprisen finder sted søndag d. 8. marts klokken 15.30 i Vesthimmerlands Musikhus ALFA.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce