Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Mange ville hjælpe til med Skals-projekter

Frivillige i Skals var i weekenden i gang i byen. Rigtig mange ville gerne hjælpe til, og det glæder blandt andet hos borgerforeningen og Skals Grønne Pedeller. Privatfoto.
Annonce

Skals: Viljen til at give en hjælpende hånd med fejlede absolut ingenting, da Skals Grønne Pedeller i weekenden havde bedt om hjælp til et mindre byforskønnelsesprojekt.

Blomsterkasser rundt omkring i byen og på torvet stod for at skulle tilplantes med sommerblomster, og efter to timers effektivt arbejde var der plantet 321 styk af planten brændende kærlighed.

"Der er heldigvis mange borgere, der har givet udtryk for af de er klar til at give en hånd med, hvis der er behov. Skals Borgerforening har denne liste over borgere, der frivilligt vil støtte og hjælpe foreningen. Da vi kun må være 10 personer samlet, blev der kun "inviteret" nogle få fra listen, som alle straks var klar, fortæller Jens Jørgen Sørensen fra borgerforeningen, som er tovholder for Skals Grønne Pedeller.

Borgerforeningen sørgede for en forfriskning efter dagens opgaver, med stor tak for interessen for byens udseende. For interesserede var der efterfølgende en kort information om Skals Grønne Pedellers daglige virke.

Grundlæggende skal Skals grønne Pedeller kun tage sig af opgaver, som kommunen ikke står for - og uden at overtage det arbejde, som kommunens ansatte udfører. For øjeblikket er Skals Grønne Pedeller presset med opgaverne i forhold til de personer, der er til rådighed, og i år er der blandt andet mange opgaver med maling. For så vidt er der folk nok til de "tunge" opgaver, men der mangler kvinder og mænd til mere "lette" opgaver som maling af flagallé, torvehuset og almindelig pleje af blomster.

"Vi har desværre meget begrænsede økonomiske midler, men når vi har frivillige effektive hænder, må vi helst ikke begrænse os at økonomi. Tiltag som disse for byen er ikke uden omkostninger, det er derfor et stort håb for Skals Borgerforening, at rigtig mange vil indbetale kontingent," opforder Jens Jørgen Sørensen fra Borgerforeningen i en pressemeddelelse.

Der blev blandt andet plantet sommerblomster i massevis.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce