Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Masser af e-sport i Skals idrætscenter

400 unge mennesker ventes at samle sig om e-sport i Skals Idrætscenter i slutningen af marts. Her et billede fra et lan-arrangmenet i Hammershøj i efteråret. Arkivfoto: Morten Pedersen.

400 deltagere ventes at være med til stort computer-lan i Skals Idrætscenter i marts. Her kan man blandt andre møde Rigspolitiets cyber-crime enhed.

Annonce

Skals: Der bliver godt fyldt med computerudstyr og e-sportsentusiaster i Skals Idrætscenter fra fredag den 22. marts til søndag den 24 marts. Her ventes 400 unge mennesker at være samlet i til et sort computer-lan, som afvikles af Reload Entertainment og Skals Gymnastikforening. Der afvikles turneringer i populære spil som CS: GO, Fortnite, LOL, Minecaraft og Rocketleague, og er man ikke tilmeldt som en del af et hold, bliver der også sat hold på dagen, lover arrangørerne. Der venter også en dyst på storscene med lys, røg, professionel kommentator og alt hvad der hører til, når de professionelle fra fjernsynet spiller.Ud over de planlagte turneringer vil der være brætspil, virtual reality setup med turneringer, livestream fra São Paulo med Astralis fra et udsolgt Blast Pro series, og der vil også være indrettet forældrelounge.Desuden kan man møde SSP i Viborg Kommune, Midt- og Vestjyllands Politi og Rigspolitiets specielle enhed mod kriminalitet på nettet, nemlig Nationalt Cyber Crime Center eller bare NC3. Gæsterne invitere alle forældre i Viborg og omegn til en snak om god og sikker færden på internettet og andre spændende temaer. NC3 har også IT-teknikere med, som kan demonstrere på egne maskiner. Fællesskabet, sammenhold og passionen for e-sport er omdrejningspunkt for weekenden. Turneringen er underholdningen og udfordringen, fremhæves det i en pressemeddelelse forud for turneringen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
ugeavisen.dk

- Der er ikke noget, jeg ikke tør

Annonce