Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Modeshow: Alt er udsolgt, når Cirkeline rykker i hallen

De modige modeller Mikkel og Hasse viste flotte efterårskjoler - til publikums store fornøjelse. Privatfoto.
Cirkelines modeshow i Løgstrup Hallen kunne for 9. gang melde alt udsolgt. Det glæder butiksejer Line Larsson.
Annonce

Løgstrup: Der er som regel udsolgt efter få dage, når Cirkelines i Løgstrup holder deres modeshow i Løgstrup Hallen. I år var ingen undtagelse, og således blev hallen for 9. gang omdannet til et mekka for mode og hygge. 264 gæster var mødt op, og butiksejer Line Larsson fortæller selv om aftenen:

- Mange af de fremmødte har lavet denne aften til en tradition med veninderne, men denne gang kom der også gæster helt fra Herning, Karup, Aalestrup – ja, endda helt fra Grønland, fortæller hun.

Gæsterne nød et let traktement og et glas bobler, som Andelskassen i Viborg var vært for, hvorefter efterårets modeshow kunne gå i gang. 11 modeller var på catwalken - heriblandt en overraskelse i form af landets måske modigste modeller, Mikkel og Hasse, der viste kjoler frem i fineste stil.

- Modellerne havde godt gang i farverne, hvor alt er tilladt. De brændte farver topper lige nu – både i tern, blomster og grafisk print, men også de grønne nuancer er et hit, fortæller Line Larsson, der som konferencier guidede gæsterne gennem 57 sæt tøj.

Modellerne fik håret stylet af den lokale frisør Haircut by Trine P., og aldersspændet mellem de forskellige modeller er på hele 66 år.

- Det fortæller meget om butikken Cirkelines, som netop rummer noget for alle – både hvad angår alder og former, fortæller Line Larsson, der i øvrigt glæder sig over den store opbakning fra blandt andet familie og venner til at stable aftenen på benene.

- Hvor er jeg bare pivheldig og priviligeret at have så mange skønne mennesker omkring mig, som støtter og bakker min bette butik op. Det er et hårdt arbejde at flytte hele butikken i hallen og retur efter showet, men når mavefornemmelsen er rigtig, og den positive respons kommer fra gæsterne – ja, så bobler min lille runde krop af bare glæde – og det er den glæde og lykke, som er hele drivkraften bag Cirkelines. Det betyder alt i dag, at vi har tid til hinanden og får hygget sammen, og jeg er da meget stolt af, at have skabt rammerne om sådan et arrangement, hvor folk hygger sig og kommer hinanden ved, siger hun.

Efterårets mode tillader lidt af hvert. Blandt andet topper de brændte farver lige nu både i tern, blomster og grafisk print.
57 forskellige sæt tøj fik publikum vist.
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce