Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Nu kan musikken flyde frit i Klejtrup Hallen

Bestyrelsesmedlem Palle Villumsen og bestyrelsesformand Michael Nøhr i fuld gang med arbejdet med at få de nye højttalere på plads. Projektet kan realiseres via støtte fra Sparekassen Hobro Fonden. Privatfoto.
Annonce

Klejtrup: Klejtrup Hallen fik for nylig installeret nye højttalere.

De gamle højttalere var cirka 20 år gamle, og ved at være godt slidte. Så hvis der dermed stadig skal være god lyd til de mange sportsaktiviteter i hallen, stod de overfor en udskiftning. Det er imidlertid en bekostelig affære, idet nye, gode højttalere inklusive beslag og opsætning koster cirka 100.000 kroner.

Således blev der søgt om hjælp hos Sparekassen Hobro Fonden, og Klejtrup Hallen var så heldige at få pengene til højttalerne. Derudover har fonden ikke kun støttet højttalerne, men også givet bidrag til et nyt tag, der efter planen skal sættes op til foråret. Alt i alt bidrog Sparekassen Hobro Fonden med 300.000 kroner til de forskellige projekter.

"For at have flere penge til taget kunne der laves frivilligt arbejde i form udformning af beslagene og opsætningen af højtalerne og på denne måde sparede vi cirka 20.000 kroner på højtalerne, som kan bruges på taget, da et nyt tag koster 600.000 kroner Senere på foråret regner bestyrelsen også med at starte et nyt projekt op, som skal forbedre tilskuerfaciliteterne i Klejtrup Hallen. Lige nu er der ikke ret meget plads ved siden af halgulvet til tilskuerne, så det vil vi gerne forbedre og her har vi planer om at lave en tilskuertribune hævet over halgulvet og med indgang fra cafeteriaet, således man kan gå direkte fra cafeteriaet og ud til hallen for at se aktiviteterne der foregår i hallen, fortæller formand for bestyrelsen i Klejtrup Hallen, Michael Nøhr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce