Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Ny folder skal udbrede kendskabet til landsbysamfund: Skals er en lille perle

En ny velkomst- og præsentationsfolder om Skals og egnen er nu på gaden. I folderen kan man læse om alt som lokalområdet har at byde på.
Annonce

Skals: Der er kommet lidt af hvert ud af en række borgermøder sidste år i Skals, og blandt de mere håndgribelige projekter, er der nu en folder på gaden, der fortæller om Skals og nærmeste omegn.

En arbejdsgruppe satte sig efter borgermødet for at lave en præsentation af Skals for at skabe opmærksomhed om området og stille skarpt på selve lokalsamfundet Skals, og nu er folderen altså en realitet med hjælp fra Skals Borgerforening.

- Vi har forsøgt at give en god beskrivelse af byen og har fremhævet det, som vi finder velfungerende og attraktivt ved Skals og omegn og "den lille perle" hvor vi bor, fortæller arbejdsgruppen, der består af Mette Gade, Sidse Gade og Anne B. Pedersen.

Folderen vil blive husstandsomdelt, så alle Skalsboere kan se, hvilket fantastisk sted, det er, de bor og efterfølgende være med til at udbrede kendskabet til det.

- Vi har det godt med hinanden i Skals, men det kunne måske være sundt og godt at få nyt blod til byen, så derfor skal en del af de trykte foldere ud at "arbejde i marken", fortæller arbejdsgruppen.

Folderne kommer derfor ud til ejendomsmæglere, på borgerservice i Viborg, på kommunens biblioteker og lignende. Endelig kan folderen bruges som en del af en velkomstpakke til tilflyttere. Folderen kommer ligeledes til at ligge på borgerforeningens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce