Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Ny indenrigsminister deltager i Viborgs landdistriktskonference

Kaare Dybvad Bek blev i torsdags udnævnt til indenrigs- og bolig-minister. Hidtil havde han været boligminister. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.
Kaare Dybvad Bek (S) har taget imod invitationen til Viborg Kommunes landdistriktskonference, der efter planen skal holdes i Klejtrup den 17. maj.

Viborgegnen: Kaare Dybvad Bek, der netop er blevet indenrigs- og boligminister, har sagt ja tak til invitationen om at deltage i landdistriktskonferencen for Viborg Kommune, som efter planen skal holdes på Verdenskortet i Klejtrup den 17. maj.

Konferencen arrangeres af Viborg Byråds landdistriktsudvalg og landsbysammenslutningen Vibland. I første omgang var den planlagt til marts, men den er udsat til den 17. maj, hvor man håber at kunne samle op til 100 deltagere. Er det ikke muligt, vil man alternativt holde konferencen virtuelt.

Kaare Dybvad Bek blev i forbindelse med en regeringsrokade torsdag udnævnt til indenrigs- og boligminister. Hidtil havde han været boligminister. Statsminister Mette Frederiksen begrundede oprettelsen af et fælles indenrigs- og boligministerium med, at det skal bidrage til at skabe en bedre sammenhæng mellem land og by.

Annonce
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce