Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Ny skoleleder til Møldrup Skole

Kristine Jakobsen er ny skoleleder på Møldrup Skole.
Kristine Jakobsen bliver ny skoleleder på Møldrup Skole. Hun starter den 1. december 2020.

Møldrup: Kristine Jakobsen er 48 år og kommer fra en stilling som viceskoleleder på Højvangskolen i Aalborg Kommune. Hun bor i Aalborg, er gift med Carsten, og sammen har de tre børn på 23, 20 og 14 år.

Kristine Jakobsen er uddannet lærer og har undervist i mere end 15 år. Hun har en diplomuddannelse i ledelse og kommer med fire et halvt års ledererfaring fra indskolingen, mellemtrinnet, udskolingen og specialområdet.

Tæt på hinanden

- Jeg brænder for ledelsesopgaven og glæder mig til at stå i spidsen for en skole, hvor man er tæt på børn, forældre og borgere i lokalsamfundet. Derudover glæder jeg mig til at være med til at videreudvikle skolen, så Møldrup Skole stadig er en attraktiv skole, der er det naturlige valg for vores distriktsbørn, siger Kristine Jakobsen  en pressemeddelelse.


Jeg brænder for ledelsesopgaven og glæder mig til at stå i spidsen for en skole, hvor man er tæt på børn, forældre og borgere i lokalsamfundet. Derudover glæder jeg mig til at være med til at videreudvikle skolen, så Møldrup Skole stadig er en attraktiv skole, der er det naturlige valg for vores distriktsbørn

Kristine Jakobsen, kommende skoleleder på Møldrup Skole


Skolechefen i Viborg Kommune, Hasse Valdemar Mortensen, glæder sig også til samarbejdet:

- Kristine er stærk i hendes evne til at skabe relationer – både til elever, forældre og medarbejdere. Den evne vil også komme lokalsamfundet til gavn, og jeg er sikker på, at hun vil fortsætte det gode og tætte samarbejde, som Møldrup Skole allerede har med Brattingsborg Skole. Jeg glæder mig til samarbejdet, siger Hasse Valdemar Mortensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce