Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Ny træner i Skals kan se frem til dynamitpulje

Ny træner i Skals FF Valkyrien, Thomas Christoffersen sammen med bestyrelsesmedlem Mikkel Boi. Privatfoto.
Thomas Christoffersen skal i sin første sæson i spidsen for Skals FF navigere i noget af en dynamitpulje.
Annonce

Skals: Jagten på en ny træner i Skals FF Valkyrien er nu afsluttet med succes. Ved et fællesarrangement forleden for seniortruppen kunne klubben præsentere Thomas Christoffersen som ny mand i trænersædet.

Efter et år med et vellidt trænerteam måtte Skals FF igen på jagt efter en træner. Thomas Christoffersen har længe været på klubbens liste over potentielle trænere, så der er nu glæde over, at det er lykkedes at tilknytte ham.

Han arbejder til daglig i Viborg FF, og har spillet fodbold siden han var 8 år. Siden 30-års alderen har han været træner, og han har desuden snuset til det professionelle miljø i Viborg FF.

Thomas Christoffersens ambition for holdet og klubben er at skabe et godt og sundt træningsmiljø og at få integreret de mange unge spillere, som for nærværende spiller på U19-holdet.

- Det glæder derfor klubben og bestyrelsen, at det nu endelig er en realitet med Thomas som træner. Vi ved, spillertruppen glæder sig, og at Thomas gør det samme, lyder det i en pressemeddelelse fra Skals FF, der på trods af en ærgerlig afslutning på sæsonen, hvor flot fodboldspil ikke udmøntede sig i en oprykning, kan se frem til en ganske spændende og speciel situation.

Alle samarbejdsklubberne i ungdomsafdelingerne i den gamle Møldrup Kommune, nemlig Bjerregrav, Møldrup, Klejtrup, Skals, Ulbjerg og Borup stiller med et serie 3-hold, der er landet i den samme pulje.

- I Skals FF vil vi fortsætte den positive tilgang, der har været i 2019-sæsonen, og vi ser frem til et rigtig godt samarbejde med Thomas Christoffersen, lyder det i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce