Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Ny træner ser frem til at være en del af Borup IF

Assistenttræner Steffen Frederiksen, cheftræner Kristian Kjær og målmandstræner Bo Soelberg er klar til den kommende sæson med fodbold i Borup IF.
Kristian Kjær er ny træner i Borup IF. Han har tidligere været i klubben i 2018 og 2019 som træner for kvindeholdet.

Låstrup: Borup IF offentliggjorde for leden sammensætningen af de trænere og holdledere, der skal tegne klubben i næste sæson.

Ny cheftræner i klubben bliver Kristian Kjær, der tidligere har været i klubben i 2018 og 2019 som træner for SUB09-dameholdet. Den nye træner er derfor godt bekendt med klubbens aktiver og faciliteter.

Kristian Kjær er til daglig lærer på Ådalskolen i Skive. Han bor i Halskov sammen med Helle, oh er far til tre drenge og bonusfar to yderligere to børn. Han er opvokset i Nordfjends, hvor han har spillet fodbold i Ørslevkloster IF (ØK) og Højslev Kirkebys fælles ungdomsafdeling. I seniorårene spillede han først i Højslev Kirkeby og flyttede for 10 år siden klub til ØK.

Annonce

Glæder sig

Her har Kristian Kjær da også en fortid som træner for herreholdet i klubben, som han trænede i seks år. I selvsamme klub var han med til at genstarte kvindefodbolden. Efter de to år som træner for SUB09 har Kristian Kjær været involveret i ungdomsfodbolden i klubsamarbejdet i Skive.

Kristian Kjær oplyser, at han glæder sig til at komme tilbage til seniorfodbolden, og han glæder sig især til også at kunne være med i omklædningsrummet før og efter kampene. Kristian ser frem til at være en del af Borup IF, og han kender fra sin tid i SUB09 til den gode opbakning, der er til fodbolden på egnen.

Annonce

Gamle kræfter fortsætter

Med i trænerteamet fortsætter assistenttræner Steffen Frederiksen på andet år. Han har i den foregående sæsoner stået i spidsen for klubbens andethold i serie 5 og spiller i øvrigt selv på serie 3-holdet.

Bo Soelberg har i de senere år fungeret som klubbens målmandstræner og fast støtte til målmanden ved førsteholdets fodboldkampe, og han vil fortsætte sit arbejde med at skabe et godt målmandsmiljø i klubben. Christopher Justesen fortsætter som holdleder for serie 3 og Joachim Hvid fortsætter som holdleder på serie 5.

Annonce

Håber på træningsdage

Det nye trænerteam håber, at corona-situationen efter nytår er lettet så meget, at det bliver muligt at arrangere en træningsweekend. Det bliver i så fald den første weekend i februar måned. Kristian Kjær opfordrer fodboldspillerne til at vedligeholde løbetræningen frem til sæsonstarten. På den måde kan træningsaftenerne bedre bygges op om fodbolden i stedet for om kondition.

Bestyrelsen i Borup IF ønsker Kristian Kjær tillykke med jobbet og glæder sig til samarbejdet om fodbolden i det kommende år.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Efter corona: Glad genstart af landsby-aktivisme

Annonce
Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Åbent hus: Stueetagen i tidligere stationsbygning nu klar til brug

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

'Kuen wil do mæ te banko?' - Marked med mulighed for en super god handel

Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Leg, læring og socialisering på samme tid: Friskole omdannet til Friby for en uge

Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Fest i landsbyen: Friskole nu også med vuggestue

Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

115.000 kroner i kontant støtte til byparken

Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Babysalmesang i Skals Kirke

Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Sommerkoncert i Skals Kirke

Annonce