Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Ny trænerduo tager over i Klejtrup

Fra venstre er det fra bestyrelsen Jim Nielsen, det nye trænerteam Nicolai Skårup, Anders Matinus Jørgensen og formand Kenneth Ravn Sørensen. Privatfoto.
Klejtrup Boldklubs nye trænerduo er en ny konstellation med trænerambitioner.
Annonce

Klejtrup: Når der inden længe tages hul på en ny fodboldsæson, så har Klejtrup Boldklub et nyt trænerteam på plads. Det drejer sig om Anders Matinus Jørgensen og Nicolaj Skårup, der har sagt ja tak til at stå i spidsen for Klejtrup Boldklub, der i øjeblikket har hold i serie 4 og 6 og to oldboyshold.

Duoen tager over efter Rasmus Frank og Dennis Højen, der har klaret træneropgaven hidtil. Rasmus Frank og Dennis Højen er begge spillere i klubben, og da man stod og manglede en træner tog de opgaven på sig for at hjælpe klubben:

- De har skabt en rigtig god stemning i klubben, og der var ingen forventninger om noget som helst rent resultatmæssigt. Alligevel endte vi midt i rækken i serie 4, hvilket er rigtig fint. De har været en kæmpe hjælp, fortæller Klejtrup Boldklubs formand, Kenneth Ravn Sørensen.

Annonce

Spændende duo

Det nye trænerteam har hidtil været spillere i Skals FF, og for Nicolaj Skårup er der tale om en hjemvenden til barndomsklubben i Klejtrup, hvor han spillede inden turen gik til Skals. Begge har de trænerambitioner og der er tale om deres første trænerjob.

- Det er en rigtig spændende duo, der er meget fodboldkyndige, fortæller Kenneth Ravn Sørensen, der glæder sig over tilgangen.

Han er forsigtig med at melde en målsætning ud for den kommende sæson, men har dog alligevel nogle ønsker:

- Det er en meget konservativ målsætning, vil jeg sige. Vi skal gerne blive nogle flere til at spille fodbold og blive bedre til at komme til træning, og hvis de ting er på plads udvikler man sig også som hold. Vi håber på at kunne spille med i toppen af serie 4, men som sådan er der ingen krav om det, siger formanden.

Den nye sæson i Klejtrup Boldklub bliver der taget hul på den 23. juli med træning, fællesspisning og info-møde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
ugeavisen.dk

- Der er ikke noget, jeg ikke tør

Annonce