Annonce
Rundt om Viborg

Nye ansigter i lokal fodboldklub

Rasmus Mouritsen (til venstre) er ny cheftræner træner for HBI's herrehold, og hjælpes af Karsten Bach (midterst). Henrik Flensborg Hansen er træner for klubbens kvindehold. Foto: HBI.
Annonce

Bjerregrav: Hersom-Bjerregrav Idrætsforening har haft rokader på trænerposterne, og således kan klubben nu med glæde præsentere de trænere, der skal stå i spidsen for de forskellige hold i den kommende sæson.

Ny cheftræner for herreseniorerne er Rasmus Mouritsen, og han vil fremover få hjælp af Karsten Bach. De vil forestå træningen på tirsdage og torsdage, og samtidig er der truffet aftale med Steffen Busk om at forestå målmandstræningen.

På damesenior-fronten er det Henrik Flensborg Hansen, der står for holdet, der træner onsdag. Hersom-Bjerregrav Idrætsforening arbejder stadig på at finde en hjælper til Henrik Flensborg Hansen.

For samtlige hold gælder det, at den nye sæson begynder den 8. februar klokken 13 på stadion. Her kan man høre nyt fra trænerne og lidt om forventningerne til den kommende sæson. Efter en omgang træning er der suppe at lune sig på i klubhuset.

/dos

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
ugeavisen.dk

- Der er ikke noget, jeg ikke tør

Annonce