Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Nye kræfter indtager Hjarbæk Kro

De nye forpagtere på Hjarbæk Kro er fundet. Det bliver fremover MIkkel, Lone og Morten Bekker, der kommer til at stå for kroen.
Lokale Mikkel, Lone og Morten Bekker er nye forpagtere af Hjarbæk Kro.

Hjarbæk: Det bliver fremover Mikkel, Lone og Morten Bekker, der kommer til at virke som forpagtere af Hjarbæk Kro

"Det er med stor glæde og stolthed, og en lige så stor portion ydmyghed og spænding, at vi kan fortælle jer, at vi er de nye forpagtere af Hjarbæk Kro, fortæller en af forpagterne, Lone Stoffer Bekker, i et opslag på Facebook.

Her fremgår det videre, at de har indgået aftale med en lokal investorgruppe, der brænder for Hjarbæk og kroen, og at de overtager stedet 1. januar 2021.

Mikkel Bekker har gennem flere år været køkkenchef på restauranten Mash i Aarhus, mens Lone Stoffer Bekker har erfaring med det organisatoriske, strategiske og økonomiske og Morten Bekker er god til markedsføring og relationer.

"...vi er så klar til at påtage os opgaven, der for alle tre er en drøm, der er gået i opfyldelse," hedder det sig i opslaget.


Vi er så klar til at påtage os opgaven, der for alle tre er en drøm, der er gået i opfyldelse

Lone Stoffer Bekker, kommende forpagter på Hjarbæk Kro, i opslag på Facebook


Annonce

Et godt renommé

Trekløveret overtager kroen efter Jannie og Erland "Nalle" Pedersen og Troels samt Sandie og Troels Dyhr Pedersen, som der for øvrigt også lyder en stor tak til fra de nye forpagtere:

"Vi ved, at vi overtager en kro med et rigtig godt renommé, som Jannie, Nalle, Sandie og Troels gennem mange år har skabt. Tusind tak, alle fire! Vi vil fortsætte kroen i den gode ånd, og vi håber, at I alle har lyst til at kigge forbi, når vi åbner for Hjarbæk Kro til marts 2021," skriver Lone Stoffer Bekker.

I de første måneder af 2021 vil der pågå en del renovering i og omkring kroen, og man håber fra de nye forpagteres side på forståelse.

"Vi glæder os til at hygge om vores gæster, arbejde sammen med Hjarbæks lokale borgere og foreninger, og jo: det giver lidt højdeskræk, men vi ser frem til nogle travle, gode, spændende og ikke mindst lange arbejdsdage fremover, lyder det.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce