Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Nyt tilbud hos lokal zoneterapeut

Tove Frederiksen fra Sundstrup Zoneterapi kan se tilbage på en god sæson med yoga og mindfulness. Det nye år byder i øvrigt på nye tiltag hos hende. Privatfoto.
Annonce

Sundstrup: Tove Frederiksen fra Sundstrup Zoneterapi tilbyder fra næste år en ny behandingsform.

Der er tale om såkaldt japansk lifting, der indeholder blandt andet fysiurgisk ansigtsmassage med akupressur, ansigtszoneterapi og lymfatisk drænage. Metoden bruges på klienter med smerter i nakke og kæbe, hovedpine, øjenproblemer, søvnbesvær og for meget stress i hverdagen.

Tove Frederiksen fortæller om metoden: "I vores kæbe kan sætte sig masser af spændinger. Hvis vi har for meget i hovedet eller på andet måde har fået et trauma i muskulaturen i ansigtet vil den blive spændt og overanstrengt, da vi tit ligger og bider tænderne sammen om natten. Under behandlingen benyttes forskellige behandlingsteknikker, som aktiverer flere forskellige kropssystemer som aktivt sætter kroppen i gang med udrensning, fjerner overskydende væske (syreophobninger) og ikke mindst aktiverer genopbygning af de enkelte celler," fortæller hun.

Tove Frederiksen kan i øvrigt se tilbage på en veloverstået sæson med yoga og mindfulness, og hun beretter, at rigtig mange har taget yoga til sig - deriblandt mange mænd. Også mindfulness-delen nydes af mange, og den nye sæson går i gang den 2. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce