Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Over 500 kampe spillet: Frivillige puster ud efter hæsblæsende Skals Cup

Der var travlt med præmieuddelingen til de forskellige hold for de mange hjælpere til Skals Cup. Privatfoto.
To weekender med over 500 fodboldkampe i Skals Idrætscenter er overstået, og de mange frivillige kan puste lidt ud.
Annonce

Skals: Skals FF Valkyrien har i de to seneste weekender været i arbejdstøjet, og har afviklet Skals Cup for 37. gang.

Første weekend var der traditionen tro stævne for spillere fra 5 til 11 år. Ikke mindre end 164 hold deltog lørdag og søndag, og der blev spillet 312 kampe af otte minutters varighed. Der var fuld gevinst til alle i form af en medalje – en julekalender – en DBU-landsholds is, fodboldmagasiner, Anders And blade og en burgermenu, og Skals FF uddelte i første weekend godt 1000 præmiesæt.

I den anden weekend var det så spillere fra U13-U19/senior, der dystede i de to haller – her blev spillet cirka 200 kampe af de deltagende hold, så fra holdet bag Skals Cup meldes der igen om rekorddeltagelse med over 230 hold i hallerne. For de ældre årgange var der fine præmier til vinderne i finalerne i de forskellige puljer, og der var i øvrigt masser af ros til arrangørerne for et godt stævne.

Et stort hold frivillige har hjulpet til med afviklingen af Skals Cup. Der mangler dog mindst ti frivillige på fotoet. Privatfoto.
Annonce

Travle weekends

I løbet af de to weekender er der masser af arbejde at gøre for de frivillige. Blandt andet skal der tages tid, dømmes kampe og stævnekontoret skal bemandes. Her er såvel U17, U19 og seniorafdelingen i spil, og klubben er heldig at råde over dommere, der kan dømme i de ældste årgange, hvor mange af kampene er med stor intensitet. Klubbens mindste spillere er med på banen til præmieoverrækkelserne, hvor der sagtens kan være mellem 50 og 60 spillere, der skal have gevinster ad gangen med 10 til 15 minutters mellemrum i to haller.

Ikke mindre end 50 frivillige har været i gang for at få det store stævne afviklet, og forberedelserne begynder som regel allerede i januar og kulminerer i oktober med at finde masser af hold til stævnet. – der startes som regel allerede i januar – og det kulminerer i oktober hvor det går stærkt med at finde masser af hold til stævnet.

Interessen for at deltage har været stor, og selvom stævneledelsen sidste år var af den opfattelse, at der ikke kunne presses mere ind, så lykkedes det alligevel at få 20 mere hold med i 2019-udgaven af Skals Cup.

Der var masser af fine præmier til de deltagende hold. Privatfoto.
Glade fodboldspillere har befolket Skals Idrætscenter i de seneste to weekender. Privatfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
ugeavisen.dk

- Der er ikke noget, jeg ikke tør

Annonce