Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

På hygge-gåtur i Møldrup: Julevinduerne vender tilbage

Fra den 1. december er der en ny omgang af Møldrups julekalender med julepyntede vinduer rundt om i byen. Privatfoto.
Borgerne i Møldrup kan se frem til endnu en omgang julekalender i stor stil. Denne gang med nye arrangører.
Annonce

Møldrup:  Inden længe vender Møldrups julevinduer tilbage.

Tidligere var det Kunst- og Skulpturgruppen under borgerforeningen, der stod for at føre konceptet ud i livet, men i år er det fire lokale piger, der har taget teten under Team Møldrup.

En række af byens indbyggere og erhvervsdrivende har sagt ja til at være med igen i år, og i år byder også på "nye" vinduer, så det er sikret, at man kommer godt rundt i Møldrup by.

Konceptet er, at der dagligt i december måned – indtil juleaften - "åbnes en låge" i form at et vindue som er fint julepyntet, hvor der indgår et skilt med dato.

Fælles for alle vinduerne er, at der skal pyntes op med hjerter, imellem 1-24 styk. Vinduet åbnes kl. 10.00 og lukkes tidligst kl. 21.00. Arrangørerne har opfordret til, at der er lys i vinduet, måske en lyskæde.

Annonce

Alle kan være med

Julevinduerne er også en konkurrence, hvor alle kan deltage. Der skal tælles hjerter i de 24 udstillede vinduer, og det samlede antal optalte hjerter skrives på et stykke papir med navn, adresse og telefonnummer.

Svaret skal afleveres i en opstillet kasse hos Min Købmand senest 27. december klokken 10.30.

Husk der er én løsningskasse til voksne og én til børn ( op til 12 år ). Der vil være to præmier. En gavekurv til en heldig voksen, sponsoreret af Handelsstandsforeningen, og en gevinst/overraskelse til et heldigt barn, sponsoreret af Min Købmand.

Vinderne findes hos Min Købmand den 27. december klokken 12.

"Vi opfordrer til, at så mange som muligt dukker op til udtrækningen, så vinderne kan modtage præmien. Vi håber at mange vil støtte initiativet, og kigge forbi de hyggelige julevinduer for at tælle hjerter i vores dejlige by i december måned," lyder opfordringen fra de fire arrangører i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce