Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Penge fra skole-fejring er nu fordelt

Annonce

Møldrup: To-et-halvt år er der gået siden næsten 1.100 gamle elever mødtes for at markere, at det var 60 år siden, at "centralskolen" i Møldrup blev taget i brug – og at det var 10 år siden, den tilsvarende fejring af 50 års jubilæet blev en så stor succes, at man nærmest blev nødt til at forsøge sig med en gentagelse.

Tilbagemeldingerne på festen i 2016 var rigtig gode, og nu har man så endelig sat det sidste punktum i forbindelse med fejringen. Alt er således betalt, overskuddet er fordelt, kontoen er nedlagt, og det selvbestaltede udvalg har opløst sig selv.

Blandt andet er der givet et pænt tilskud til det aktivitetsområde for børn og unge, der er lavet mellem skolen og hallen, penge til nyt porcelæn og bestik til klubhuset i idrætsforeningen, penge til borgerlauget og blomsterne rundt om i byen og tilskud til skolens gymnastikredskaber, hvor det blandt andet er blevet til en ny trampolin.

Desuden er de gamle elevers hjemmeside med klasselister, klassebilleder og billeder fra festerne, købt og betalt frem til år 2026 - hvor der måske skal være fest igen.

I alt var der et overskud på cirka 80.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce