Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Planken, højt til vejrs og skovtur: Nytårsudfordringer til medlemmer i gymnastikforening

Tirsdagens vinder var Karina Kjølhede Møller, der sammen med døtrene Josefine og Emilie udfordrede hinanden i planken, mens lillebror Valdemar så på. Josefine vandt i øvrigt planke-udfordringen.
Intet var, som det plejede i 2020, og heller ikke i Ulbjerg Gymnastikforening, der måtte tænke alternativt for at nå medlemmerne mellem jul og nytår.
Annonce

Ulbjerg: Normalt plejer børnegymnasterne i Ulbjerg Gymnastikforening at tage hul på året med en fællestræning på Bjergsnæs Efterskole i Viborg, men sådan ville corona det ikke i 2021.

Til gengæld har foreningen mellem jul og nytår haft en konkurrence, hvor foreningens medlemmer kunne vinde en hygge-kurv til hele familien ved at deltage i en lille udfordring på de tre hverdage mellem jul og nytår.

Onsdagens vinder var Lone Skytte, der sammen med børnene Merle og Anders og faster Birthe Lassen i bedste opvisningsstil fik taget et flot billede på toppen af Ulbjerg Klint.

Hver dags udfordring skulle dokumenteres med et billede af familien på foreningens facebook-side den samme dag, og udfordringerne bestod ganske enkelt i, at familierne skulle være aktive sammen. Blandt andet skulle der tages et familiebillede fra en gåtur i naturen, familien skulle udfordres med styrkeøvelsen "planken," og så skulle der tages et familiefoto fra toppen af Ulbjerg Klint. Mange gode og opfindsomme bidrag blev det til.

"Vi håber, at vi har fået familierne til at være ekstra aktive i juleferien, og om ikke andet så have bragt et lille smil frem i denne tid, hvor vi ikke kan mødes og gøre, som vi plejer," siger formanden for Ulbjerg Gymnastikforening, Christina Ambrosius, i en pressemeddelelse.


Vi håber, at vi har fået familierne til at være ekstra aktive i juleferien, og om ikke andet så have bragt et lille smil frem i denne tid, hvor vi ikke kan mødes og gøre, som vi plejer,

Christina Ambrosius, formand for Ulbjerg Gymnastikforening


Annonce

Corona-år i foreningen

Hun ser frem til, at gymnasterne igen kan mødes og være aktive, for året 2020 har ligesom alle andre steder været præget af corona-virus i foreningen:

"Både i foråret med den bratte nedlukning af al aktivitet og senere aflysning af blandt andet den årlige gymnastikopvisning og Mudderkidz, som rigtig mange af foreningens børn ser meget frem til. Og i efteråret måtte voksenholdene undervejs opdeles i flere hold grundet forsamlingsforbuddet, og der blev fundet på nye, alternative måder at afvikle holdene på," fortæller Christina Ambrosius.

BILLEDER, DER ER VEDHÆFTET: Mandagens vinder var Per Vester Sørensen og pigerne Lykke og Lisa, der trodsede regn og gik en skøn tur i skoven.

Hun er glad for den forståelse, medlemmerne har vist, når de stod over for at skulle tackle nye restriktioner:

"Jeg er stolt over, at alle vores instruktører på voksenholdene har ydet en fantastisk indsats ved at afvikle flere hold efter hinanden, så alle vores voksengymnaster har haft mulighed for at få rørt sig hver uge," siger hun.

Foreningens syv børnehold har ikke været så hårdt ramt af restriktioner - bortset fra de almindelige krav om afspritning, afstand og øget rengøring.

"Alle børneholdene nåede endda at holde juleafslutning i starten af december, inden det hele igen blev lukket ned," fortæller hun.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce