Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Rigtig mand fik smilene frem

Lindy Aldahl besøgte forleden Hersom-Bjerregrav Borgerforening.
Annonce

Bjerregrav: Hersom-Bjerregrav Borgerforening var i fredags værter for deres hurtigt udsolgte arrangement - en aften der bød på spisning og foredrag med Lindy Aldahl, kendt fra tv-programmet, Rigtige Mænd.

Menuen stod på stegt flæsk leveret af Dortes Diner Transportable, og efterfølgende gik den altid morsomme Lindy Aldahl på scenen og publikum blev ikke skuffede - der var nok at grine af. Blandt andet blev der til lejligheden fyret en del tømrer-jokes af, idet Lindy Aldahl, der selv er uddannet murer, opdagede en flok tømrere blandt gæsterne.

Arrangementet skulle egentlig have fundet sted til foråret, men da Viborg Kommunes Landsdistriktsudvalg oprettede en tilskudspulje som skulle benyttes inden årets udløb, var borgerforeningen hurtige på aftrækkeren og arrangerede foredraget:

"Når alt dette er sagt skal der lyde en kæmpe tak og stor ros til de fremmødte gæster for en god håndtering af vores retningslinjer. Borgerforeningen havde skabt rammerne i forhold til de restriktioner som var udstillet i forhold til de nuværende coronavirus-krav, og vi som borgerforening kan glæde os over en fantastisk vellykket aften, og glæder os til i fremtiden at arrangere lignende arrangementer," lyder det fra borgerforeningen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce