Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Så er der byfest: Sport og spas i Bjerregrav

Alle er velkomne når der bydes op til forskellige aktiviteter på stadion. Arkivfoto.
Der holdes fast i traditionerne til årets sports- og byfest i Bjerregrav. Der er også lidt nyt på programmet - blandt andet for mountainbikere.
Annonce

Bjerregrav: Hersom-Bjerregrav Idrætsforening er igen i år klar til at tage imod feststemte borgere, når der arrangeres sports- og byfest i Bjerregrav fra mandag den 3. juni.

Traditionerne er der ikke pillet så meget ved i årets program, der vanen tro byder på masser af underholdning og sport.

Sports- og byfesten i Bjerregrav byder som altid på masser af fodbold. Arkivfoto.
Annonce

Masser af sport

Ugen igennem vil der være spændende fodboldkampe – både for de unge spillere i BMK og i seniorafdelingen.

- De seneste år har vi med stor succes afholdt fælles spisning, det gør vi selvfølgelig igen i år, så vi håber igen i år at se mange til fælles spisning tirsdag aften, lyder det fra arrangørerne i HBI.

Onsdag er der traditionen tro Pinseløb med forskellige løberuter, der er plads til både børn og voksne – både hyggemotionister og målrettede løbere. Som et nyt tiltag vil der i år være to mountainbike-ruter en på 12 kilometer og en på 25 kilometer.

Annonce

Mød endelig op

Et andet fast indslag til byfesten er dameaftenen om torsdagen. Her kommer der besøg af Change lingeri, og Maria Haugaard kommer og viser og sælger sine malede sten. Igen i år serveres Elses hjemmebagte boller med pålæg og ost med et glas vin fra Fiordivino.

Fredagen står i fodboldens tegn både på græsset i åben række, senere på aftenen får de voksne også mulighed for at teste evnerne indenfor bordfodbold. For de yngste børn vil der være børnebanko med fine præmier.

Lørdag begynder med fælles morgenkaffe sponsoreret af den jyske sparekasse i Møldrup. Som altid er der familie- og gadefodbold, hvor der dystes med liv og sjæl både blandet spillerne og tilskuerne. Lørdag formiddag kan man få syn for sagen i det store nøglelotteri og afprøve om ens nøgle passer til en af de fem hængelåse, som udløser en af de fem flotte præmier.

Om aftenen slutter sports- og byfesten med pinsefest for hele familien, der serveres lækker mad og god musik fra Musikboxen. Traditionen tro bliver årets HBI'er kåret, og som noget nyt vil der være et festligt indslag. Billetter sælges hele ugen i teltet.

Hele ugen er teltet og grillhytten åben for salg og hoppeborgene er klar til børnene:

- Vi håber at se mange både børn og voksne, gamle kendinge og nye bekendtskaber – vel mødt på sportspladsen, lyder opfordringen fra Hersom-Bjerregrav Idrætsforening.

Der er også børnevenlige aktiviteter på programmet. Arkivfoto.
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce