Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Så er der dilettant i Hvam

Fra venstre er det Karsten Nielsen, Mette Jensen, Lotte Sørensen, Kasper Bondrup, Jens Provst, Heidi Strøm, Bjarne Sørensen og Jeanette Kristensen. Privatfoto.
Annonce

Hvam: Med generalprøve fredag den 13. marts og festforestilling lørdag den 14. marts bliver Hvam Kultur- og Forsamlingshus igen centrum for en morsom forestilling fra de skrå brædder.

Forestillingen denne gang hedder "Syndebukken" og handler om en gårdejer og hans to voksne sønner, hvoraf den ene er over 30 år og burde blive gift og overtage gården. Men han er så genert, at han ikke tør fortælle sin udkårne, naboens datter, at han er forelsket i hende. Den yngre broder er derimod en helt anden person, som er noget af en skørtejæger og letsindig og endda har måtte aflevere sit kørekort efter spirituskørsel. Den unge broder kører mod storebroders udkårnes protester i deres bil og støder ind i et bro-gelænder med skader på både bil og rækværk til følge. Han forsøger nu med allemidler at få storebroderen til at påtage sig skylden for skaden, så den kan blive dækket af forsikringen, og det ender med at broderen giver efter og tilstår uheldet over for en betjent som samtidig er ved at undersøge en fadderskabssag til store sindsbevægelser for en tante til familien.

Men da der så dukker en italiensk bardame op for at finde faderen til det barn, hun venter, bliver forvirringen endnu større og storebroderen bliver flere gange gjort til "syndebuk" for sin udsvævende broder, men efterhånden lysner det hele . Aktørerne på scenen er Mette Jensen, Bjarne Sørensen, Lotte Sørensen, Karsten Nielsen, Jeanette Kristensen, Kasper Bondrup, Jens Provst, Elsebeth Risgaard og Heidi Strøm. Instruktør er Sanne Bundgaard Laursen, sufflør Hanne Rishøj, lydmand er Søren Smed Sørensen og rekvisitter står Conny Thomsen for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce