Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Så er det loppe-tid: Gør et kup og støt plejecenteret

Der er masser af loppefund at gå på opdagelse i når der lørdag den 5. september er loppemarked ved Plejecenter Søndervang i Gedsted. Arkivfoto.
Annonce

Gedsted: Lørdag den 5. september fra klokken 10 til 13 holder Plejecenter Søndervangs støtteforening loppemarked.

På grund af corona-smittefaren foregår loppemarkedet kun udendørs, og der vil blive opstillet telte på centerets parkeringsplads. Heri vil der så blive opstillet større borde, der giver den fornødne plads til at sprede de ting, der er til salg.  Det gør også, at både købere og sælgere kan holde større afstand.

Normalt holdes loppemarkedet om foråret, men det måtte aflyses, så derfor - men også fordi mange har haft bedre tid til oprydning - er der ekstra mange ting til salg. Der er flotte møbler, en Jensen elevationsseng og sågar et stort ægte tæppe. Der er også mange praktiske ting, man kan have brug for i hverdagen og derudover selvfølgelig sjove finurlige ting, som er spændende at gå på opdagelse i, melder arrangørerne.

Der vil også være en tombola, hvor man kan være heldig at vinde gode præmier og der vil være salg af pølser, kaffe og sodavand.

"Kig endelig ind og gør et ”kup”. Samtidig støtter man en god sag. Overskuddet går udelukkende til at forsøde tilværelsen for beboerne på Plejecenter Søndervang med eksempelvis fester, tombola, øl og vin til maden i weekenderne, aktivitetsdage og udflugter. Vi håber, at mange har lyst til at komme, lyder opfordringen fra støtteforeningen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce