Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Sammenholdet bærer langt: Møldrup-damer er i serie 1

Møldrups håndbolddamer skal i næste sæson spille i serie 1. Privatfoto.
Med et fantastisk sammenhold både på og udenfor banen og hårdt arbejde kan man nå langt. Bare spørg Møldrups håndbolddamer, der netop har sikret sig oprykning.
Annonce

Møldrup: Møldrups damehold (MTIF) spillede i weekenden deres hidtil vigtigste kamp. Kampen blev spillet med nerverne helt uden på tøjet mod Blære-Hornums damehold i Hornumhallen, for damerne fra Møldrup skulle vinde for at rykke op i serie 1.

Kampen var en god og spændende fight mellem de to hold, og langt hen ad vejen var det en lige kamp med mange hårde tacklinger og små dyster, men det endte heldigvis med en sikker sejr på 20-11 til udeholdet, Møldrup. Serie 2 dameholdet endte derfor på puljens førsteplads kun ét point fra andenpladsen, og skal til næste sæson spille i serie 1.

Holdet og trænerne havde fra sæsonstart ikke forventet en oprykning, men missionen var egentlig at forblive i serie 2.

- Det har været noget af en overraskelse, at oprykning pludselig var muligt, og det er stadig ikke helt gået op for holdet, at de faktisk er endt som etter. Der er dog ikke tvivl om, hvorfor det hele er lykkedes, det er nemlig på grund af en kæmpe holdindsats af spillere, trænere og tilskuere – alt er gået op i en højere enhed i år, lyder det fra Møldrups håndboldafdeling i en pressemeddelelse, der mener at holdet er vokset med opgaverne i løbet af sæsonen.

En meget vigtig ting i MTIF håndbold er sammenholdet, og for damerne er netop dét blevet styrket gennem de sidste par år både på og udenfor banen, og det bærer frugt. Klubbens og især dameholdets filosofi er nemlig, at hvis der fokuseres på sammenhold, og at man har det godt sammen, så kommer resultaterne også. Klubben har to damehold som træner sammen, bakker hinanden op til alle kampe og laver også ting sammen udenfor banen. Det har givet pote for begge hold, for dét hold, der har spillet i serie 3 endte på andenpladsen i puljen.

Efter lørdagens kamp blev sejren og oprykningen fejret med øl og champagnepropper, men begejstringen stopper ikke her, for alle damespillere og de to trænere skal selvfølgelig holde en guldfest, for at fejre holdenes flotte resultater. Det er 20 år siden MTIF sidst havde et damehold i serie 1, denne gang er det nuværende hold klar til at prøve kræfter med udfordringen, og selvom de godt ved, at det bliver svært og hårdt, så fortsætter holdet med strategien - successen kommer både på og udenfor banen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce