Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Seje drenge tager hul på gymnastikken

Ulbjerg Gymnastikforening bød for leden 165 drenge indenfor til actionfyldte dage i kultur- og fritidscenteret. Se flere fotos på vores hjemmeside umaa.dk Foto: Ulbjerg Gymnastikforening.
Annonce

Ulbjerg: Fede moves, høj musik og masser af seje spring på kryds og tværs var noget af det, som en hel masse drenge kunne opleve i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter sidste tirsdag, da Ulbjerg Gymnastikforening afviklede et spændende gymnastik-event for drenge, nemlig ’10.000 PÅ 10’.

- Vi i Ulbjerg Gymnastikforening kan slet ikke få armene ned igen efter en fantastisk dag i tirsdags, hvor 165 drenge i skolealderen fik en fed oplevelse med gymnastik, leg og redskaber, fortæller formanden for Ulbjerg Gymnastikforening Christina Ambrosius og fortsætter:

- Og der var fuld fart over drengene fra start til slut. Og der blev virkelig gået til den med fede moves, vilde spring, saltoer i luften, surfing på air-tracks og meget mere.

Ulbjerg Gymnastikforening havde nemlig inviteret drenge i alderen 6 – 13 år fra Gedsted, Skals og Ulbjerg Skoler, og alle skoler takkede ja til tilbuddet, der foregik i skoletiden. Her blev drengene undervist af nogle af Danmarks sejeste og bedste drengeinstruktører – Sebastian, Jonas og Christian, der gav den fuld gas med håndtegn, fede moves og high-fives, mens diverse redskaber og baner blev forceret.

I løbet af 10 dage i ugerne 34 og 35 har 10.000 drenge over hele Danmark haft en tilsvarende fed gymnastik-oplevelse som drengene i Ulbjerg. Formålet med disse events var at vise, hvor fedt det kan være at dyrke gymnastik sammen og dermed gerne få flere drenge til gymnastik.

- Vi i Ulbjerg Gymnastikforening håber selvfølgelig også på, at vi ser nogle drenge til gymnastik i år, når sæsonen starter i uge 39 – vi vil i hvert fald gøre vores bedste for, det bliver sjovt, udfordrende og fedt at være drenge-gymnast i Ulbjerg, slutter formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce