Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Sidste sommersang ved søen i år

For sidste gang i år holdt man Sommersang ved søen i Møldrup. Privatfoto
Annonce

Møldrup: Omkring 60 fandt vej til den sidste Sommersang ved søen, som Kunst- og Skulpturgruppen under Møldrup Borgerforening havde inviteret til. Solen skinnede, søen viste sig fra sin pæneste side, deltagerne sad og stod omkring søen, og musikerne spillede hyggemusik, inden sangene gik i gang.

Den ene af sangerne, Niels Jørn Trinderup, havde til den første sommersang digtet et helt nyt vers om Sommersang ved søen. Det er lystigt blevet sunget til hver sommersang.

"Vi er meget glade for den overvældende opbakning til arrangementerne sommeren over. Vi har været begunstiget af et fantastisk vejr og meget engagerede musikere og forsangere, så er det en glæde at arrangere noget, når så mange i alle aldre deltager. I tirsdags var de yngste omkring tre-fire år, og de syntes, det var sjovt, skriver Kunst- og Skulpturgruppen.

Sommersang ved søen har været et hyggeligt indslag i sommerens arrangementer i Møldrup, og deltagerne var enige om, at det skulle forsøges igen til næste år og gerne starte en måned tidligere. Måske kan der også arrangeres en sangaften i løbet af vinteren, men det arbejder Kunst- og Skulpturgruppen videre med.

"Vi har været omkring 200 mennesker i alt til de tre gange Sommersang i de dejlige omgivelser ved søen. Det er vi meget tilfredse med. Og vi bringer en stor tak til deltagerne, sangerne og musikerne. Det er dejligt at arrangere noget med så stor opbakning", skriver Kunst og Skulpturgruppen.

Møldrup: Sommerdag ved søen. Privatfoto
Møldrup: Sommerdag ved søen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
ugeavisen.dk

- Der er ikke noget, jeg ikke tør

Annonce