Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Skal ikke snydes for bål: Live-streaming af Sankthans-bål i Klejtrup

Sankthansbål i Klejtrup kan i år opleves via livestreamning, så man sikrer, at for mange mennesker ikke stimler sammen på et sted. 
Annonce

Fællesskabet er ekstra vigtigt i disse corona-tider, og derfor er Klejtrups foreninger og spisesteder om en noget anderledes Sankthans-aften. Borgerne skal nemlig ikke snydes for det årlige bål, og derfor forsøger man i år at livestreame begivenheden til byens borgere.

"Vi har lavet en plan, hvor bålet i år kan ses live via Klejtrup Musikefterskoles facebookside, da de har erfaringen med at streame. Så uanset hvad vil de fleste få muligheden for at se bålet og båltalen," fortæller Michael Mikkelsen fra gruppen af byfestarrangører i Klejtrup.

Han understreger dog, at programmet godt kan nå at ændre sig, da det har været utrolig besværligt at finde ud af, hvilke retningslinjer, der egentlig gør sig gældende, beretter han.

Annonce

Bål-streaming

Meningen er dog, at aftenen skal foregå med livestreamningen på Facebook, og her vil være bål, båltale og midsommervise på vanlig vis. Derudover er der mulighed for fællesspisning på byens spisesteder, ligesom man også kan købe take away til spisning derhjemme. Derudover har byens spejdere lavet poser med forskellige forslag til aktiviteter for børn, og den kan hentes ved alle take away-steder og på Brovej 4.

Pensionistforeningen i Klejtrup laver ligeledes et  medlemsarrangement fra klokken 18.30 på ældrecenteret.

"...lav det hyggeligt derhjemme, tænd bålfadet, se streaming online, evt. sæt lyd på i jeres have og syng med. Danmark har i år haft fællesskang, og det kan vi jo også gøre her i Klejtrup," opfordrer Michael Mikkelsen.

Hele herligheden begynder klokken 19.15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce